free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Falra szerelhető növények

Borsa         Címkék: dizájn, kert, otthon, tárgy, virág 3 hozzászólás

Falra szerelhető virágokat mutatunk most nektek, amelyek lehetővé teszik, hogy a nem futó növényeiteket is felapplikálhassátok a falra. A galériában megleshetitek, hogy dekoratív dologra leltünk.

Kora tavasszal biztosan sokan felfigyeltetek rá, hogy a főváros egyik kultikus helyén, az Erzsébet téri Gödör kertjének a falait, rácsok, azon kis karikák, kampók ékeskednek, majd néhány nap múlva földzsákban megjelentek a növények is rajta. Már akkor felkeltette az érdeklődésünket, hogy vajon miként fog festeni a zöldellő fal a nyáron. Nem csalódtunk, az elképzelés megvalósulása káprázatos, és ez, a lehető legegyszerűbb ötlet kivitelezésének köszönhető. 




Az ötlet mindössze annyi, hogy erősítsünk egy acél rácsszerkezetet egy falra, ami lehet kültéri és beltéri egyaránt, majd akasszunk rá kampókat, cserépedényeket, és ültessük tele a cserepeket, bármilyen virággal. A gyorsan elnyíló, de annál izgalmasabb, bárhol fellelhető pipaccsal, esetleg az igénytelen, de annál látványosabb kőrózsával, vagy bármilyen pozsgással, évelővel, virágzóval, de még mini paradicsom palántáknak is helyet és teret tud adni. Bármelyik barkácsáruházban be tudunk szerezni acélrácsot, amelynek a méretét is mi határozhatjuk meg. Felszerelhetjük konyhában, ahol a fűszernövényeink csodálatosan mutathatnak bennünk, de funkcionálhat egy szellős térelválasztóként is, teraszon és kertben is jól mutat. 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.



Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés