free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek voltunk 2009-ben farmerben

Borsa         Címkék: 2009, divat, farmer, igen, utcánláttuk 21 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Örök klasszikus és alapdarab. Választékban biztosan nincs hiány, sőt, ha valahol igazi termékbőség van, az a farmer. Hordja is mindenki örömmel, csak a fazonok… azokat sajnos nem mindig sikerül eltalálni. Mondjuk nem is könnyű. Hogy a bőszárú naci áll-e jól, az egészen szűk vagy a buggyos seggű, hogy csípőnadrágot vegyünk-e vagy farmerminit stb. - bizony, nem mindenkinek áll jól épp az, amit az aktuális trendek az egekig magasztalnak, de farmerből biztosan mindenki talál az alkatára valót.2009-ben valahogy így festett az "utca embere" farmerben, és mivel 2010-ben sem kopik ki garantáltan a divatból, keressük meg a hozzánk leginkább illőt. Elegáns vagy laza szereléshez, télen és nyáron egyaránt. Sok sikert!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés