free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Így viseld: farmer mellény

Borsa, Stylist: Matliák Eszter         Címkék: divat, farmer, mellény, szettek, viselés 11 hozzászólás

Idén divat a mellény, főleg a farmer. Mivel nem mindegy mivel viseljük, alábbi cikkben bemutatunk néhány szettet, amelyekben a farmer mellényé a főszerep.

Idén mindenhol kaphatunk farmer mellényt, így igen nagy a csábítás, hogy le is csapjunk rá. Első gondolatra és ránézésre simán eldöntjük, mivel is viseljük majd az új darabot, de sajnos a farmer mellény viselése és kombinálása nem ilyen egyszerű, szóval nagy lehet az öröm az üzletben, otthon pedig hervadhat a mosoly, ha nem állunk meg és gondoljuk át rendesen, mihez megy majd az új mellény. Eleve szem előtt kell tartani, hogy a teltkarcsú csajokat még inkább erősíthet egy-egy farmer mellény, ha begombolva viselik. Szóval ők próbáljanak meg úgy kalkulálni, hogy a megvett darabot mindig kigombolva viselik majd, tehát lezserebb szabást keressenek, és mindig próbálják fel - ez mindenkinek szól -, mert vannak olyan mellények, amelyek nem néznek ki jól kigombolt állapotban. A következőkben megnézzük, milyen a farmer mellény inggel, ruhával, hogyan néz ki egy egyszerű felsőrészre felvéve. A stílus: hétköznapi farmeres vonal, ami nyári estéken is jól mutat, ha beesik egy buli. Ráadás is van.

Hosszú mellény farmerrel

Ehhez a szetthez hosszú mellényt választottunk alapul, amihez igen jól megy a fekete, apró virágmintás ing. Így még erősen férfias a vonal, de ezzel a világosabb farmerrel és magas sarkú szandállal kombinálva már senkinek sem az jut eszébe, hogy egy férfit lát a képen.

Mellény - Gas; ing - Marlboro Classics; farmer, szandál - Pepe Jeans; nyaklánc - modell sajátja; karkötő, öv, táska - Orsay; napszemüveg - Springfield


Nézd meg a farmer mellényes szetteket!

Ezt a mellényt - főleg sötétebb változatát - kifejezetten ajánljuk mellben erős és/vagy pocakos csajoknak, mert kigombolva jól takarja az esetleges úszógumikat és a melleket is slankítja a virágmintás ing és a farmer mellény - már, ha ez valakinél cél. A piros öv feldobja a komornak ható összeállítást - fekete szandál, fekete ing, fekete karkötő és táska -, kell az oda, hogy ne legyen nagyon zorall a hatás.

Hosszú mellény ruhával

Bár nálunk nagyon megosztja a szerkesztőséget az újra divatosnak számító rózsa mintákkal ellátott ruhák világa, abban mindenki egyetért, hogy nem árt óvatosan bánni az ilyen stílusú felsőkkel, ruhákkal. A nagy minták erősítenek, mindenkit, úgyhogy ráadtuk modellünkre az előző szettnél felhasznált mellényt és máris tompítottunk mind a rózsamintákon, mind pedig az erőteljes összhatáson.

Ruha, karkötő - Orsay; szandál - Pepe Jeans; szemüveg - Springfield; kitűző - a modell sajátja; mellény - GasAki bátor, viselje hétköznap is, mi inkább buliba ajánlanánk ezt a szettet, amihez ugyanazt a fekete szandált és fekete táskát használtuk fel, mint az előző szettben. A piros öv helyett itt egy pink kitűző dobja fel az egész szerkót.

Rövid mellény szoknyával

Így mutat szoknyával egy rövidebb állású mellény. Nem véletlenül nem választottunk hozzá egyenes szabású magas derekú szoknyát, az ugyanis nem illik az ilyen rövid farmer mellényekhez. De visszafele is igaz: mindenképp ilyen mellényt kellett válasszunk, mert jobban érvényesül a derékszoknya szabása is. A sima, ekrü színű kardigán megengedi, hogy a farmer kékje érvényesüljön az egész szettben, amihez a táska és az öv barnája remekül passzol.

Mellény, öv - Marlboro Classics; felső, szoknya, szemüveg - Orsay; táska - Pepe Jeans; karkötő - a modell sajátja; cipő - WodooJó lábúak előnyben, azaz: őszintén ajánljuk ezt a szettet, de leginkább azoknak a csajoknak, akiknek jó lábaik vannak és szeretik is mutogatni, mert hiába a szemet vezető csíkos mellény, a hangsúly - bármennyire is tereljük a tekintetet - mégis csak a lábon van…

Rövid mellény ruhával  

Igen, elsőre talán alig látszik a rövid farmer mellény, de ha valaki nagyon ragaszkodik a rövid mellényhez és az ingruhához, akkor mindenképpen rövid állásúban gondolkodjon. És persze abban, hogy még véletlenül se kezdjen neki azt begombolni.

Táska - Furla; mellény - Marlboro Classics; cipő - Office Shoes; ruha, karkötő, fülbevaló - Tatuum; sál - SinequanoneIgazi, laza viselet, amiben nincs semmi erőlködés, éppen ezért nem adtunk a modellre magas sarkú cipőt, az már nagyon direkt lett volna, és a sál, a táska és a lábbeli színe tökéletesen megegyezik.

A ráadás: elegáns mellény

Idegesítően jól mutat ez a szerelés modellünkön, de el kell mondjuk, homokóra alkattal és formás lábakkal rendelkező olvasóink is viselhetik ezt az összeállítást, amihez egy elegánsabb mellényt használtunk. Ha valaki most azt mondja, hogy elment az eszünk, akkor hagyja figyelmen kívül a sortot és válasszon hozzá egy szoknyát vagy egy farmer nadrágot.

Cipő - Alberto Zago; táska, öv - Furla; nadrág, mellény - Promod; ing - Tatuum; nyakbavaló - Orsay; szemüveg - SpringfieldAmi viszont minden körülmény között kötelező: az a magas sarkú cipő/szandál. Ennél és az ilyen típusú mellényeknél figyelni kell arra, hogy csak begombolva érvényesülnek, tehát olyan inget vagy blúzt kell alávenni, ami engedi, hogy betűrjük azt és a felette lévő mellényt begomboljuk. A táska és az öv egy kis extrát visz ebbe a konzervatív hangulatú szerelésbe, de ettől még nem lesz olyan szerkó, amit protokolláris rendezvényeken lehet viselni.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés