free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: farmering

Borsa         Címkék: árak, cucckereső, divat, farmering, trend 7 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal farmeringet kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy éppen egy cipő. Menthetetlenül rákívánunk, és aztán nincs mese, nekiindulunk, és boltról boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk.

A farmernadrág örök divat, ám az egyéb, farmer anyagból készült ruhadarabok háttérbe szorultak az elmúlt években. Idén viszont ez változik, mindenféle kivitelben és mennyiségben kapni belőlük. Ezen a héten farmeringet kerestünk.

Az alap, hosszú ujjú farmering szinte minden márka kínálatában megtalálható, még a szabás, a gombok vagy a koptatás sem mutat különösebb változatosságot, legfeljebb a színárnyalatok különböznek. Ezeket az ingeket hordhatjuk jeggingsszel, farmernadrággal - ami nem muszáj, hogy ugyanolyan színű és koptatású legyen -, egy sima fekete vagy fehér szövetnadrággal is.Szoknyával sem tilos kombinálni persze, ám arra ügyeljünk, hogy az stílusában passzoljon az inghez, tehát legyen egyszerűbb anyagú és szabású, lehetőleg egyszínű és nem túlzottan vékony. Az inget pedig ilyenkor minden esetben tűrjük be!
Márkák, árak:
Hosszú ujjú Promod: 8490 forint
Hosszú ujjú Zara: 9995 forint

Bár ezekből egyelőre még szolidabb a választék, de megjelentek már a boltokban a  rövid ujjú, illetve az ujjatlan farmeringek is.Előbbieket ugyanúgy variálhatjuk, mint hosszú ujjú társaikat, utóbbiakat pedig nem csupán magukban, de akár mellényként, alatta egy egyszínű vagy nyomatos pamut felsőrésszel is felvehetjük.
Márkák, árak:
Rövid ujjú: New Yorker, 5990 forint
Ujjatlan Mango: 9995 forint

A hosszított fazonú ingek és az ingruhák továbbra is menők, viszont ebbe az irányzatba most becsatlakozott a farmer trend is. Ennek következményeképp divatba jöttek a farmer anyagú hosszított ingek és ingruhák.Ezen belül aztán többféle fazon is szóba jöhet, így például ez a gumis, derékban szűkített, nyolcvanas éveket idéző modell, vagy épp másik választottunk, ez az egyenes vonalú ingruha, melyet akár öv nélkül is hordhatunk, igaz, övvel mutatósabb. Az ilyen darabokhoz mindenképp szűk szabású nadrágot válasszunk, elsősorban jeggings-t, esetleg egyenes szárú, basic nadrágot!
Márkák, árak:
Húzott derekú: Mango, 11 995 forint
Öves: Zara, 13 995 forintLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés