free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Visszatértek a farmer szettek

Borsa         Címkék: divat, farmering, farmernadrág, szettek, trend 7 hozzászólás

Az elmúlt években nem számított divatosnak az, aki farmeringet farmernadrággal viselt, 2010-ben ez megváltozni látszik. Visszatért a farmer-farmer párosítás.

A kilencvenes évek menő farmernadrág-farmering összeállításai az elmúlt években megbocsáthatatlan mellényúlásnak számítottak, és úgy tűnt, a városi divatból örökre száműzték ezeket a szetteket. A farmer-farmer párosítás tavaly azonban ismét megjelent a kifutókon, olyan márkák tolmácsolásában, mint a Calvin Klein vagy a D&G. Pánikra azonban semmi ok, a márványmintás répafazont továbbra sem merte senki feltámasztani.

Farmering szinte minden gardrób alján rejtőzik különböző árnyalatokban, mielőtt azonban előásnánk őket, gondoljuk át, hogy mivel és hogyan kell az idén hordani ezeket a darabokat. Az első szabály az, hogy a farmer szetteknél az idén tilos az öv, különben a vidéki amerikai country-klubokban még mindig trendinek számító megjelenést kockáztatjuk. A cowboycsizma és minden ilyen jellegű modell szintén tilos, válasszunk inkább balerinacipőt vagy lapos szandált, ha tetőtől talpig farmerben megyünk ki az utcára.

www.mytruefit.com

A farmering és a farmernadrág, illetve a szoknya nem lehet azonos színű, az egyik mindenképp legyen sötétebb, mint a másik. Célszerűbb alulra választani a sötétebb árnyalatot, mert így karcsúbbnak látszunk. A farmer összeállításokat mindig dobjuk fel valamilyen nőies kiegészítővel, például egy válltáskával vagy egy feltűnő fülbevalóval, a feltűrt ingujjhoz pedig kötelező a nagyméretű karkötő. A hatást fokozhatjuk, ha az inget nem gomboljuk be és egy nőies trikót veszünk alá, Az ilyen szettek esetében azonban felejtsük el a farmerdzsekit, mert a jóból is megárt a sok.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés