free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk farmerkabátban

Borsa         Címkék: farmerkabát, igen, kirakat, utcánláttuk 42 hozzászólás

Az oké, hogy retróhullám és farmerkabát őrület, de nem mindenki tudja jól viselni ezt a stílust. Két példa arra, hogy viseld, illetve ne viseld a farmerkabátot.

A farmer reneszánszát éli! Régóta tudjuk, hogy a divat, mint minden, ismétli önmagát, de legalábbis hasonlóakat hoz be évről, évre, mint amiket már láttunk valahol. A farmerdzseki a nyolcvanas évek nagy "találmánya" volt, és mindenki horda, mindenhez. Az újabb retróhullám ezt a cuccot helyezi alapdarabként a gardróbunkba. Azért említjük alapdarabként, mert jól kombinálva illik az elegáns, a sportos, az eklektikus, a retro, a etno, sőt mindenféle stílushoz. A hozzáillő szettek kiválasztása nem túl nehéz, csak annyi a feladat, hogy egy stílusra koncentráljunk, és az előnyeinket hangsúlyozzuk, hiszen mindenki rendelkezik ilyenekkel.Klassz, igaz? Bár a vesszőparipánk, miszerint két-három színnél ne viseljünk többet, és minden színből legyen rajtunk két darab, itt nem érvényesül, de kit zavar?! Senkit, mert a sál - kivételes, ízléses párducmintás darab -, a fehér farmer akkorát dob ezen a nőn, hogy bármelyikünk felfigyelne rá az utcán. A farmerdzseki nagyon hasonlatos a másik nő által hordottra, viszont itt a leengedett, bár kicsit feltűrt ujj, csak lezserré és nem hanyaggá teszi az öltözéket. A kis brifkó a csaj kezében kifejezetten cool megjelenést kölcsönöz - bár lehet, hogy ezt kicsit túl értékeltük és csak kiugrott a melóhelyről pénztárcával a kezében a közértbe egy flakon vízért.. Rá kell jönnünk csajok, hogy mégsem a méret a lényeg és igen, az örök ige: a kevesebb több. Tudomásul kell vennünk, hogy az apró részletekben rejlik a siker titka: a papucs, az óra, a kendő, mind-mind olyan szép darab, hogy feldobják az egyszerű farmer és póló kombinációt. Szeretjük.Ennek a szettnek a darabjai, külön-külön remekek, viszont így egymásra pakolva, nagyon nem nyerő. Az összhatást mindenki látja, nem is mennék bele bővebben, hogy miért béna a barnás-szürkés gyógycipő, a fekete leggings-szel, az ugyanolyan színű sorttal és a pólóval, ami szintén fekete. Ha már valaki hollónak öltözik, akkor ne rakjon magára olyan színeket - barna, farmer kék - amik nem emelik ki a feketeséget! Mivel alapdarabnak a farmerdzsekit tekintjük ezen a képen, ehhez mérten adunk tanácsot is. Szerintünk sokkal klasszabb lett volna egy farmernadrág, esetleg egy farmer mini, máris olyan összhangban lenne a szett, hogy ő lenne az "igen" alanyunk. Egyetlen ruhadarab lecserélése elég lenne. Utcamodellünk igen kajlának tűnik ebben a furcsa, már-már ortopéd cipőre hajazó lábbelire, és mivel elég vékony és hosszú lábai vannak - áldás -, a viszonylag durung cipő olyan esetlenné teszi. Értjük mi az igényt arra, hogy valaki komfortosan érezze magát, csak akkor ne akarjon szexinek is tűnni egyben.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés