free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: farmerszoknya

Borsa         Címkék: árak, cucckereső, divat, farmerszoknya, trend 7 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal farmerszoknyát kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy éppen egy cipő. Menthetetlenül rákívánunk, és aztán nincs mese, nekiindulunk, és boltról boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk.

Az idén - ahogy azt már többször említettük itt, a Borsán  is - gyakorlatilag minden trendi, ami farmer, ennek köszönhetően pedig számos olyan ruhadarab visszatért a divatba, melyek az elmúlt években csak mutatóban, vagy még annyira sem voltak jelen. Ilyen holmi a farmerszoknya is, ezért az eheti Cucckeresőben ezzel foglalkozunk.

A szűk farmerminik idén tavasszal és nyáron klasszikus, gombos, valamint gumis, sztreccses anyagú változatokban is menők, a kék minden árnyalatában. Azt talán mondanunk sem kellene - mégis mondjuk, hiszen rengeteg elrettentő példát látunk az utcán -, hogy az ilyen fazonú szoknyák kizárólag a formás lábakkal és nem túlságosan széles csípővel rendelkező csajoknak előnyösek, azonban még nekik is oda kell figyelniük, mivel kombinálják, ha el akarják kerülni a közönséges összhatást.Ezekhez a szoknyákhoz a legjobb választás egy színes, nem túl kivágott felsőrész, amely lehet egy sima, basic top, egy egyszerűbb blúz, de akár egy szűkebb, mintás csajpóló is. A mini-balerinacipő kombinációt inkább mellőzzük - ugyanis az még a legcsinosabb lábakat is rövidíti és vastagítja -, helyette válasszunk legalább törpesarkú vagy annál magasabb cipőt, szandált!
Márkák, árak:
Gombos mini: Mango, 5995 forint
Gumis mini: Stradivarius, 6495 forint

A combközép alatt, térd fölött végződő szoknyahossz valamivel diszkrétebb és többeknek is áll jól, mint a mini. Előnyös tulajdonsága, hogy optikailag hosszabbnak mutatja a lábakat és a nem elég formás bokáról is jótékonyan eltereli a figyelmet. A térdeket viszont fokozottan kiemeli, így akik e tekintetben nem nyertek a genetikai lottón, azoknak sajnos ez a fazon felejtős.A képen látható masnis modellt leginkább rövid ujjú blúzokkal érdemes párosítani, méghozzá úgy,  hogy a blúzt betűrjük a szoknyába. Akiknek viszont has-derék tájékon van némi "takargatnivalójuk", válasszák inkább az elöl gombos verziót egy A vonalú vagy mell alatt bővülő, csípőig érő felsővel!
Márkák, árak:
Masnis: H&M, 6990 forint
Elöl gombos: Zara, 9995 forint

A térdig vagy valamivel az alá érő, egyenes vonalú vagy finoman bővülő szoknyák állnak jól a legtöbbeknek, így a képen látható vagy ehhez hasonló farmerszoknyával lőhetünk mellé a legkevésbé, bármilyen legyen is az alkatunk és a lábaink. Arra viszont mindenképp figyeljünk oda, hogy a számunkra megfelelő méretet válasszuk, semmi esetre sem kisebbet, elkerülendő a kötözött sonka effektust. Egy ilyen modellhez a bő pamutpólókon és melegítőfelsőkön kívül szinte minden olyan felsőrészt felvehetünk, amit egyébként farmernadrághoz hordanánk, így azoknak is ideális választás lehet, akik néha szeretnének nadrágról szoknyára váltani, viszont ódzkodnak a túlságosan elegáns daraboktól. Akik mindenáron ragaszkodnak a szoknya-balerinacipő párosításhoz, azoknak is ezt a szoknyafazont javasolnánk, ugyanis ezzel egészen elviselhetően néz ki.A feltűnőbb holmik kedvelőinek ezt a fodros, csipkével díszített farmerszoknyát ajánljuk. Látványos, csajos darab, mely remekül elvonja a figyelmet a görbe lábakról és optikailag vékonyítja a vádlit, viszont csípő-fenék vonalon kétségkívül erősít. A legcsinosabban  egy fehér blúzzal vagy toppal mutat és/vagy olyan felsőrésszel, melyet a szoknyán láthatóhoz hasonló csipkék díszítenek.
Márkák, árak:
Egyenes vonalú: S.Oliver: 15 990 forint
Fodros: Mango, 9995 forintLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés