free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Franciás báj a Fashion Street-en

Borsa         Címkék: divat, kirakat, megnyitó, sinéquanone 8 hozzászólás

A Sinéquanone a múlt héten új üzletet nyitott az Andrássyn, ami családias környezettel várja a francia divat rajongóit. Mi is ott jártunk.

A budapesti "divat-utca" új lakóval bővült, csütörtökön nyitotta meg ugyanis legújabb üzletét a francia Sinéquanone márka az Andrássy úton, amit egy párizsias hangulatú partival ünnepelt, ahova mi is ellátogattunk. Már az utcán egy rögtönzött, kávézóhoz hasonlító előtér és kellemes sanzon-zene fogadott minket, majd belépve feltárult előttünk Budapest eddigi legszimpatikusabb Sinéquanone üzlete.A helyiség napfényes és tágas, olyan üzlet benyomását kelti, ahol nem kell feszengenünk és kedvünkre csemegézhetünk a ruhák közül, bár ez a megnyitó partira nem feltétlenül volt igaz, ugyanis az üzlet gyakorlatilag tömve volt. A próbafülke előtt olyan hosszú sor kígyózott, hogy inkább lemondtunk a próbálgatásról, ehelyett inkább - szó szerint - végigtapogattuk a ruhákat: a Sinéquanone márkában a ruhák anyagát és tapintását szeretjük a legjobban, egy-egy Sinéquanone darab biztos nem egy nyárra vagy néhány szezonra szól, hanem éveken keresztül a ruhatárunk része lesz majd, ezért a sziluettek is klasszikusabbak és nőiesebbek a tipikus plázákban megtalálható holmiknál. Nyilván ehhez igazodva az árak is magasabbak, mint a fast fashion üzletek árai, de figyelembe véve a minőségbeli különbséget, egy nadrág, egy egyszerű szabású, minden alkalomra felvehető ruha vagy egy blézer vásárlása inkább tekinthető beruházásnak, mint pénzkidobásnak, amit évente egyszer egy átlagos keresetű nő is megengedhet magának. Mi a válogatás során kiszúrtunk egy fehér trapéz-szerű nadrágot 15 000, egy barackszínű, sok apró virág-formájú anyagdarabkával díszített ruhát 31 000, egy csíkos tengerész-stílusú ruhát 26 000 és egy pöttyös, nyárias blúzt 10 000 forint körüli áron, amiket szívesen látnánk a saját gardróbunkban is.Az Andrássy úti bolt üzletvezetőjétől azt is megtudtuk, hogy ez az üzlet szándékosan lett más, mint például a MOM Parkban található. Olyan üzletet szerettek volna kialakítani, ami sokkal családiasabb és személyesebb, ezáltal egy kis felüdülést nyújtva a fashion street exkluzív világában, amit szerintünk teljes mértékben sikerült megvalósítani, nem csak mi, de láthatóan minden vendég igen jól érezte magát, közvélemény-kutatásunk alapján azt mondhatjuk, az Andrássy úti bolt kedvelt célpontja lesz a kifinomult, nőies ruhákat kereső közönség számára.

Fotók: Csepeli EszterLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés