free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk az Operabálon fehérben

Borsa         Címkék: báliruha, divat, fehér, igen, operabál 16 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.   

IGENNEM


Már-már királynői-menyasszonyi az entrée, de több dolog miatt is jár az extra dicséret. Egyrészt, mert nagyon jól néz ki maga a ruha, a ferde derékvarrás a ferde dekoltázzsal egyszerű, de roppant látványos megoldás, messze minden bazári giccstől, másrészt pedig a nagy fülönfüggők határozottak, feltűnőek, de épp elég ennyi belőlük. Nincs túlcicomázva, mégis megfelel minden operabáli kritériumnak a szerelés.Ezek a vajas-krémes árnyalatok, amelyek szépen játszanak a külsőn, önmagukban jó választásnak tűnnek, a kiegészítők összhangjára sincs egyetlen rossz szavunk sem. Azonban a fodrok, habok, fátylak és csipkék mértéktelen túlsúlyát már jóval kevésbé szerettük: sehol nem érezni a kontrollt, a kevesebbre, de hangsúlyosabbra törekvést, nekünk egy kicsit farsangízű és sokat akaró az egész - de láttunk ennél rosszabbat is a bálon, ez tény. LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés