free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk fehér harisnyában

Borsa         Címkék: divat, fehér, harisnya, igen, utcánláttuk 19 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Őszinték leszünk: iszonyodunk a fehér harisnyától, a legtöbbünk már gyerekkorban is utálta rakott szoknyástul-lakkcipőstül, szóval alapból jár a fekete pont. De… Ha már mégis fehér harisnyába bújunk reggel, akkor csak hasznunkra válhat, ha visszafogottan, diszkréten öltözünk mellé, és valami letisztultságot sugároz a ruházatunk. Alanyunk is hasonlóképp gondolkozhat - leszámítva persze a kilógó zöld garbót.Hát, sikerült hibát hibára halmozni. A fehér "gyerekharisnya" alatt úgy mutat a bokacsizma, mint az ovis mamusz anno, de sem a színözönnel, sem a dupla táskával nem vagyunk kibékülve. Pepita, prémrátét, kék sál, rózsás "kitűző"… Szóval sok ez a jóból, az átgondoltság minimumával sem büszkélkedhet az összeállítás, pedig ugyanezekből az alapdarabokból valami egyszerűbbre, de mutatósabbra is bőven futotta volna.  LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés