free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A téli kollekciók hemzsegnek az ovis, fehér harisnyától

Borsa         Címkék: divat, harisnya, púder, tél 5 hozzászólás

Bár még itt a nyár, legfőbb vágyunk gyönyörű barna bőrszínt összeszedni, a kifutókon már megjelent a legújabb trend: a fehér láb. Azaz a ovis, fehér harisnyanadrág.

Talán kisgyermekkorunkból maradhatott meg a fehér harisnya iránti utálatunk olyannyira, hogy felnőtt nőként nem igazán viseljük ezt a valóban az ovis korunkra emlékeztető harisnyát. Ünnepélyek, rakott szoknya, felfröccsenő eső és optikai növekedés – ezek a jellemzők jutnak először eszünkbe, ha a fehér harisnyanadrágra gondolunk. Mindez azonban úgy tűnik - legalábbis az év végi trendeket elnézve -, hogy fordul a világ, idén télen bizony menő lesz különböző fehérségű harisnyanadrágot, combfixet térdzoknit viselni.Az igazsághoz hozzátartozik, hogy bármennyire is ellenkezzünk ezzel a felelevenített ruhadarabbal, olyan példákat láthatunk a világ kifutóin, ami igen csak gondolkodóba ejt minket, hogy esetleg mi is beszerezzünk néhány különböző anyagú, mintájú fehér harisnyát, leggingset. Hiszen hordhatjuk bohókásan – egy bizonyos kor alatt-, de lehetünk a konzervatív stílus hívei: egy-egy fekete-fehér, szürke-fehér, barna-fehér párosítással biztos, hogy nem fogunk túlzásba esni. Még azért van időn ezen rágódni... szerencsére.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés