free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk fehér nadrágban

Borsa         Címkék: ilyenekvagyunkazutcánláttuk, kirakat 31 hozzászólás

Egy szűk, fehér nadrág nagyon is öltöztetni viselőjét, de egy rosszul kiválasztott cipővel hazavághatjuk. Az utcán láttuk, ilyenek vagyunk.

A szűk, fehér nadrág nem mindenkin áll jól, akin van egy kis felesleg comb és csípő tájékán máris elfelejtheti, de hát van élet a fehér nadrágon túl is – ezért nem kell a Dunának menni. Mai ilyenek vagyunk összehasonlításunkban bár mindkét alanyunkon tökéletesen áll a fehér nadrág, mégsem tudjuk mindkettőre azt mondani, hogy igen. Indoklás következik.Tökéletesen áll igenes alanyunkon a fehér nadrág, és ugyanez mondható el az idén roppant divatosnak számító kockás ingről is. A felsőrész kigombolása láttatni engedni a fehér, sejtéseink szerint trikóként számon tartott nyári öltözéket, ami remekül illik a fehér nadrághoz. Még véletlenül sem kék, hogy aztán majd a borsa megírja, hogy nem azonos a trikó és az ing kékje, ezért szegény formás lányka sajnos a nem oldalra kell kerüljön… Szó sincs ilyesmiről. Tökéletesen választotta ki alanyunk a trikót - ahogy látjuk, a kabátot is - és a szetthez nagyon is passzoló lábbelit. Fiatalos, hétköznapra, munkába is kiváló, van benne egy kis vagányság, egy kis nőiesség, külön értékeljük, hogy nem gondolkodott nagy, hangsúlyos kiegészítőkben, ékszerekben utcamodellünk  – remek.

Induljunk el fentről lefelé: a szép dekoltázs tudatos választásra utal, igen jól áll utcamodellünknek ez a fazon és az ujjatlan blúz színe is remekül passzol a hajához. Ehhez a színhez tökéletes választás volt a fehér nadrág, ami remekül áll a képen látható csajon. Viszont nagyon bántja a szemünket az, ami lejjebb látszik. Persze jár a pluszpont a színben harmonizáló papucsért, na de kérem, aki felvesz egy csinos blúzt és egy fehér nadrágot, ne engedje meg magának azt a lazaságot, hogy egy kitaposott papuccsal rontja el az egész szettet. Ha azt gondoljuk, hogy a közelben dolgozik és váltócipőként viseli ezt a papucsot – hagyján. De mivel nem tudjuk eredeti okát ennek a nem szerencsés lábbeli választásnak, óriási sóhajjal és fájó szívvel, de a nemes oldalra kell kerüljön ez a valóban csinos lány.

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés