free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek voltunk 2009-ben fehérben

Borsa         Címkék: 2009, divat, fehér, igen, utcánláttuk 2 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Kicsit maradnánk még az efféle tematikus összeállításoknál - mégis csak más egyben látni a termés színét és javát, illetve hát az erények és a hibák is többet mutatnak magukból. Ezúttal tehát a fehér szerelésekből mazsoláztunk. Kényes jószág, nagyon óvatosan kell bánni vele. Egyfelől finom és elegáns, könnyű és látványos, de ha nem vigyáz vele az ember, hamar a közönségességé lesz a főszerep.Jó, ha megfelelő kiegészítőket is találunk a fehér szerelésünkhöz, és ha egyéb színekkel kombináljuk, pláne nagyon észnél kell lenni. Nem szólva a fazonokról - ezen nagyon sokan elcsúsztak a múlt évben. Szóval hogy se ápolónénik, se jegesmedvék ne legyünk, 2010-ben hússzor is gondoljuk meg, mit mivel és hogyan viseljünk, ha hófehérben szeretnénk vakítani. A jobbakat pedig simán lesse le mindenki - ezért mutatjuk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés