free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk fehér szoknyában

Borsa         Címkék: ilyenekvagyunk, kirakat 19 hozzászólás

Fehér szoknyákra, ráadásul A-vonalú fehér szoknyákra mutatunk egy jó és egy kevésbé jó példát. Az utcán láttuk.

Az ideális nyári viselet egy egyszerű fehér szoknya, amihez bármit felvehet az ember, nem ronthatja el - gondolhatnánk elsőre, de persze túlságosan egyszerű lenne az élet, ha mindez így lenne. Az alábbiakban két példát láthattok arra, hogyan lehet jól felöltözni egy A-vonalú szoknyához és hogyan lehet majdnem jól felöltözni. Ez is csak azt mutatja, hogy a részletekben a kis ördög... vagy mi...Nos, ha kizárólag a képen látható ruhadarabokra, azok harmóniájára és egységességére koncentrálunk és negligáljuk a hirtelen szőke hajat a fejtetőn, egy tökéletes szettet van módunkban bemutatni. Ha az irodai viselet topikba mentjük a képen látható összeállítást, csak és kizárólag pozitív jelzőkkel tudjuk megtenni azt. A szoknya A-vonalát szépen hangsúlyozza a csípő közepéig érő, derékhangsúlyos - azaz derékban szűkített - rövid ujjú zakó. A csinos lakkcipő egyértelmű nyári viselet, nem az őszi zárt fajtája lett kiválasztva ehhez a könnyed nyári szoknyához. A fekete-fehér kiegészítők, úgy mint a karkötő és a táska, még csinosabbá és komplexebbé teszi ezeket a ruhadarabokat. El lehetett volna rontani ezt a szoknyát egy nem megfelelő felső résszel, vagy egy rosszul kiválasztott cipővel, de szerencsére alanyunk tudta, mi kell ahhoz, hogy az igen oldalra kerüljön nálunk. Köszönjük.
Ugyanaz a szoknya, ugyanaz a szín, az összhatás mégsem ugyanaz. És pontosan azért, mert a fotón látható, egyébként roppant csinos lány nem igazán tudta, hogy milyen kiegészítőket viseljen ehhez a meghatározó szoknyához. Oké, nem kell mindenkinek magas sarkúban feszítenie, de az a helyzet, hogy az A-vonalú szoknya legszebben egy magas sarkúval mutat. De fogadjuk el, hogy ő esetleg nem preferálja a magasabb sarkakat. Akkor sem szerencsés ilyen szabású szoknyához papucsot felvenni, higgyétek el, egy balerinával sokkal jobban mutatna ez a szett. Még az egyébként fakó pólót sem kellene lecserélnie, csak a felesleges leggingset - ami egyáltalán nem megy ehhez a szoknyához - kellene elhagynia és egy másik cipőt felvennie. Ahhoz aztán lehetne kiegészítőket választani, mert ugye nektek is hiányoznak erről az összeállításról. Szóval: cipő, leggings le, megfelelő kiegészítők és lábbeli fel, máris jobban mutatna ez a helyes lány ebben a szoknyában.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés