free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső - leárazás körkép: fehérneműboltok

Borsa         Címkék: akció, cucckereső, divat, fehérnemű, leárazás 2 hozzászólás

Ezen a héten - a szokásostól eltérően - nem egy konkrét cuccot céloztunk be. Ehelyett körülnéztünk a fehérneműüzletek téli leárazásain.

A fekete, csipkés alsóneműk elkötelezett hívei bőségzavarban tobzódhatnak a fehérneműüzletek aktuális akcióin, akik viszont sima, basic fehérneműhöz szeretnének kedvezményes áron hozzájutni, azok ne nagyon bizakodjanak! Ezen a héten a leárazott fehérnemű-kínálatot mértük fel.A H&M fehérneműosztályán csak az árukészlet egy kisebb részét értékelték le és minden bizonnyal a vonzóbb darabokat abból is már elvitték. A még megmaradt akciós holmik többsége sajnos kifejezetten ízléstelen, vagy szimplán ronda. Akik viszont - valamilyen okból - flitterekkel vagy kövecskékkel kirakott, fekete fehérneműt szeretnének maguknak vásárolni, ne is menjenek máshová, ugyanis azt minden mennyiségben találnak majd itt, 1500-2000 forint körüli árakon. Mutatóba maradt még néhány pizsama, illetve téli köntös is, melyekhez 2000-3000 forint körül juthatunk hozzá.A Tezenisben szintén nem a teljes árukészletre vonatkozik a kedvezmény, csupán a szezonális darabokat árazták le. Az akciós cuccok között rengeteg a csipkés, fekete melltartó és bugyi, de élénk színű - esetleg pluszban állatfigurával dísztett - pamut modellekből sincs hiány. A bugyik ára jellemzően 600-700 forint, a melltartók 1300-1500 forintról indulnak. Bár nem olyan nagy választékban, de azért válogathatunk még a leárazott pizsamák és otthonkák közül, melyek 2000-3000 forint ellenében jöhetnek velünk haza.Az Intimissimiben megbízható és bőséges felhozatalt szoktunk meg basic fehérneműből, ám ebből - nyilván a leárazásnak köszönhetően - mostanra igencsak kifogytak. Maradt viszont rengeteg csipkés modell: ezen belül itt is feltűnően sok a fekete, de akadnak olyan színek is - például kék -, melyeket máshol nem nagyon láttunk. Bugyit 1000-1500, melltartót 1700-3000 forintért kaphatunk. Otthonkák, pizsamák, hálóingek és pamut felsőrészek szép számmal várnak még leendő tulajdonosaikra, így aki ilyesmire vadászik épp, annak érdemes lehet körülnézni a márka valamelyik üzletében.  A Women' Secretben már meg sem lepődtünk a nagy mennyiségű, leárazott, csipkés, fekete fehérnemű láttán, ebből egyébként az összes meglátogatott bolt közül itt bukkantunk a legízlésesebb darabokra. A feketéken kívül sok-sok piros alsónemű is figyel az állványokon, csipkés és nem csipkés változatban egyaránt.  Az akciós bugyik 1200 forint körül indulnak, melltartót pedig 2500-3000 forintért vásárolhatunk. Amiért szintén érdemes lehet még benézni az üzletbe, azok a leárazott téli pizsamák, ezekből ugyanis - a rajzfilmfigurásaktól kezdve a nőiesebb, virágmintás modellekig - bőven maradt még. Utóbbiakat 5000 forint körüli összegért vehetjük most meg.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés