free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

100 fontért vetkőztek fehérneműre az angol nők

Borsa         Címkék: divat, fehérnem, kirakat, vetkőzés 1 hozzászólás

Fiatal angol lányok még a fehérneműben való shoppingolást is bevállalták egy 30000 forintos vásárlási utalvány kedvéért. Úgy tűnik, a divatért mindent..

Furcsa látványban volt részük az Essex-i Lakeside bevásárlóközpont látogatóinak vasárnap: félmeztelenül vásárolgató nők lepték el az üzleteket. A pláza legújabb marketingfogása az volt, hogy az első száz kizárólag fehérneműt viselő nő 100 font, azaz kb. 30 000 forint értékű vásárlási utalványt kapott, amit aznap a központ legtöbb üzletében le is vásárolhatott. Az ötlet nem új keletű, tavaly a Desigual márka húzott hasonlót, a Soho-i boltot több száz alsóra vetkőzött vásárló lepte el egy új ruha reményében.A Lakeside bevásárlóközpont szóvivője szerint a tavaszi kollekciókat szerették volna promotálni ezzel az akcióval és nagyon elégedettek az eredménnyel. Bár a képeket elnézve a fehérneműben megjelenő lányok nem feltétlenül az átlagos angol nőket képviselték.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés