free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A fehérnemű jellemzően már nem fehér

Borsa         Címkék: fehérnemű, kirakat, klasszikus 4 hozzászólás

A fehérnemű színe állítólag sokat elárul viselője személyiségéről. A nők háromnegyede manapság már nem klasszikus fehéret hord.

Egy csapatnyi brit pszichológus az elmúlt hónapokban - a Debenhams áruház megbízásából - azt kutatta, hogy milyen színű fehérneműt hordanak a nők és mit árul el róluk ez a színválasztás. A felmérésből kiderült, hogy a megkérdezettek 72 százaléka a natúr vagy hússzínű alsóneműt részesíti előnyben. Dr. Donna Dawson, a kutatás vezetője szerint ezek a nők a természetesség hívei, a földön járnak és nincs rejtegetnivalójuk. A piros melltartó szenvedélyes, energikus és drámai személyiségre utal, míg a rózsaszín arra, hogy az illető romantikus, gyengéd, érzéki és szüksége van a szeretetre.A kutatásból kiderült az is, hogy a klasszikus fehér, illetve a fekete alsónemű visszaszorulóban van a korábbi évekhez képest. Akik mégis az előbbit választják szívesen, azok alapvetően ártatlan lelkületűek, viszont nyitottak és hajlandóak tanulni. A fekete alsónemű pedig erős és individualista személyiséget jelez. Arról sajnos nem szól a tanulmány, hogy mi a helyzet azokkal a nőkkel, akiknek szekrényében többféle színű fehérnemű is található és azokat az öltözékük árnyalatának, vagy épp napi hangulatuknak megfelelően váltogatják.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés