free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 fejdísz

Borsa         Címkék: fejdísz, kirakat, lista 16 hozzászólás

A fejrevalók divatját éljük. Kalapok, kendők, turbánok, hajpántok és fejdíszek. Utóbbiból mutatjuk meg az öt, számunkra legjobban tetsző fejdíszt. Lehetsz eklektikus, elegáns, szolíd, vagány, minden a fejre valón múlik csak.

A fejrevalók divatját éljük. Kalapok, kendők, turbánok, hajpántok és fejdíszek. Utóbbiból mutatjuk meg az öt, számunkra legjobban tetsző fejdíszt. Lehetsz eklektikus, elegáns, szolíd, vagány, minden a fejre valón múlik csak. Légy merész ,válaszd ki a neked leginkább tetszőt, némelyiket még otthon is elkészítheted. 

Szolid narancsszínű virág

Ez a fejdísz a legvadócabb csajokat is szoliddá varázsolja. Többféle stílushoz is viselhetjük, az elegánstól elkezdve a sportoson át az utcai viseletig, bármelyiket képes kiegészíteni, a lényeg, hogy figyeljünk a színek harmóniájára, és a virágforma legyen vezető az öltözékünkben. A hajunkat feszesen hátraszoríthatjuk vele, de akár a képen látható betűzés is nyerő lehet. Extrém

Ez a lila, kilapult rózsa igazán extrém kiegészítő lehet, bárkin. Méreteiből adódóan simán lekalapozhatnánk, de ez egy csudaklassz fejpánt, egy kis virággal díszítve. Kell hozzá bátorság, tény, de egy lila-fekete színkombinációból álló outfitet igazán drámaivá tehet. Emlékeztek a két évvel ezelőtti londoni SITC bemutatón, Shara J. Parker madárfések fejdíszére, na ez közel sem annyira merész.Masni

A masni első virágkorát a rokokó stílus idején élte. Ma a masni, mint vicces, bohókás kiegészítő van jelen.Ezt a fejdíszt, akár házilag is elkészíthetjük, egy fényes szövetből. A képen látható szatén masni szintén több stílus kiegészítője lehet. Ennél a méretes, masninál azért figyeljünk oda arra, hogy ne a fejtető közepére helyezzük, mert könnyen „lemikiegerezhetnek” minket. Vidám utcai viselethez, de egy elegáns koktélruhához is jól nézne ki, nem? 
Tollak

Akik figyelemmel kísérik a nemzetközi trendeket, ráadásul bírják a tollászkodást, biztosan ámulatba ejti őket ez a fejdísz. A kanári sárga és rozsdabarna tollak feltűnővé teszik, ezt amúgy sem szerény fejdíszt. Ha ilyen tollakkal ékeskedünk, ügyeljünk arra, hogy boát, egyéb tollas kiegészítőt kerüljünk, ugyanis a kevesebb több. Nézzünk szét a kifutókon, a külföldi street fashion oldalakon, azt tapasztalhatjuk, a toll jelen van és menő.
Gyöngyök, virágok

És végül álljon itt a Borsaszerkesztő kedvenc darabja, amit handmade simán el lehet készíteni, egy kommersz gyöngysorból, egy szaténszalagból és egy selyemvirágból. A virág nélkül decens kis darab lehet, a krémszínű virág azonban könnyít a összhatáson, így a ruhakombinációnkon is. Leginkább a szexi jelző illik erre az egyszerű csodára, ami a bohémy húszas éveket idézte fel bennünk.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés