free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk feketében

Borsa         Címkék: divat, fekete, igen, tél, utcánláttuk 14 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Nincs mit tenni, a város kilencven százaléka feketében jár, mintha az egész tél egy hatalmas gyász lenne. Tetszik vagy sem, úgy látszik, változatlanul ez a "meghatározó" trend, és ha már így van, mutatjuk, ami minket megfogott. Szerettük ezt a sapit, szolid darab, de mégis nagyon meghatározó. Ahogy a hatalmas övvel átfont kabát sem rossz választás a nőies gallérzattal, és a kis bőrkesztyű is kifejezetten csinos holmi. Ha már fekete, legyen valami ilyesmi a szerelés.Hatalmas, fényes, puffos kabát, millió zsebbel és lelógó frincfranccal - nem értjük, hogy lehetett épp ebbe beleszeretni. Csúnya, ijesztő, torz holmi. A hozzá választott sisak sem segít, hogy a cucc kicsit is nőiesebb, lágyabb legyen, pedig lehet, hogy egy tisztességesebb kabáttal akár jól is mutathatna. Talán egyedül a magas szárú csizma hivatott finomítani az összképen, de minden igyekezete hiába. Kár.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés