free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk fekete-fehérben

Borsa         Címkék: divat, fehér, fekete, ilyenekvagyunk, utcánláttuk 59 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Talán sokan unjuk, és hiányoljuk a tavaszi színözönt, attól még tény: utcára lépve sokan mennek biztosra, és bújnak fekete-fehérbe. Erre az oldalra azért került a szett, mert nem egyszerűen elegáns, de a bőrszoknya-bőrdzseki párostól vagány is, már-már szemtelen. Amit nyilván a szoknya hossza is csak alátámaszt: állásinterjúra mondjuk ne ilyenbe tipegjünk be. Az ing igazán mutatós, a lábak szépek, a magas sarkú nőies.Nekünk tetszik ez a kabát, a mell alatt elvarrt lenge kis felsőrész, és a farmernaciról se tudnánk rosszat mondani. Övből talán egy picit vastagabbat vettünk volna fel, de ez ízlés dolga. A bokapántos magas sarkú, na, az viszont fáj. Ha nincs más lábbelink, takarjuk el jól a nadrágszárral. Vagy - ahogy divatmagazinokban oly sokszor látni - vegyünk olyan nacit, amit fel lehet tűrni tisztességesen, lásd '80-as évek. Vagy húzzunk szoknyát. De így ne.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés