free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk fekete-fehérben

Borsa         Címkék: feketefehér, ilyenekvagyunk, kirakat, ősz, változatosság 28 hozzászólás

A fekete-fehér színkombinációból nehezebb valami változatosat kihozni, mint igazán mellélőni vele. Mai kiszemeltjeinknek azonban sikerült. Az utcán láttuk.

Ha kizárólag fekete és fehér cuccokból állítunk össze egy szettet, jócskán megvan az esély rá, hogy az öltözködési közhelyek csapdájában találjuk magunkat. Akik mindössze arra hagyatkoznak, hogy ez a színpárosítás ugyebár “tuti”, nem valószínű, hogy túl messzire jutnak vele, de nem feltétlenül könnyű azoknak a dolga sem, akik fekete és fehér színekből akarnak  változatosan felöltözni.Ebben a szettben a fehér szín mindössze a kabát és a sál alól kivillanó felsőrész formájában mutatja meg magát, ennyi azonban elég is, hogy megtörje az öltözék sötét tónusát. Az outfit stílusosságát ugyanis értelemszerűen nem a színvilág izgalmai, hanem az anyagok, textúrák és szabásvonalak rímei adják. A hasonló anyagú bőrdzseki, táska, valamint a lapos, térd fölé érő csizma keretbe fogják a sál és a bájos szabású, vastag szoknya puhán harmonikus párosát, melynek a fehér felsőrész ad stabilan kontrasztos hátteret. A napszemüveg, a méretes gyűrű és a tűzpirosra lakkozott körmök pedig végképp egyértelművé teszik a szett kedvesen vagány mivoltát.  Kényelmes, csajos, városi outfit. Ügyes.
Jellegtelen - ez volt az első szó, mely a képen látható összeállításra pillantva eszünkbe jutott. Adott egy kissé gyűrött, szomorkásan lógó gombokkal ellátott fehér, átmeneti kabát, mely alól szükségtelenül bukkan elő az azonos színű felsőrész. A vállon átlagos táska lóg, a semmitmondó, fekete nadrág pedig sután harmonikázik a szürkésbarna bokacsizma szárára borulva. Egyetlen eredeti, karakteres vagy szeretni való ruhadarabot vagy kiegészítőt sem találunk. Fekete és fehér. Unalom és unalom. Alanyunk nem akar - vagy legalábbis nem tud - semmit sem érdemben kifejezni az öltözékével. Egy fekete garbó vagy akár csak egy fekete sál, illetve egy fekete bokacsizma - melyre a nadrág szára szépen ráhúzható - kapásból rengeteget javítana az összképen.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés