free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk fekete-lilában

Borsa         Címkék: divat, fekete, igen, lila, utcánláttuk 43 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Oké, nekünk is van szemünk, nyilván nem a milánói divathétről libbent ide az igen oldalra "minősített" alany, és ha akarunk, belekötünk a derékövbe. De nem akarunk, mert nagyon gondosan felépített a kompozíció, jók a színek, és bár a legegyszerűbb fazonokra szavazott aznap reggel, az összegész dicséretes és mértéktartó lett. Na, ilyen apróságokkal simán fel lehet dobni egy, amúgy tök fekete összeállítást.Na, hát így is lehet: konkrétan mindent elcseszni egyetlen összeállításban. A hosszú, galléros pufidzseki alatt a lila farmer önmagában még nem szentségtörés, de ehhez hímzett barna csizmát választani már vért kíván. Ráadásul magasított sarkakkal. Ronda, elhanyagolt, nemtörődöm az egész. Még jó, hogy a fehér fölsőrész megy a táska színéhez - mondjuk, szigorúan a vicc kedvéért. Kár, mert amúgy nagyon jó a csaj.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés