free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk fekete ruhában

Borsa         Címkék: azutcánláttuk, ilyenekvagyunk, kirakat 29 hozzászólás

Megint csak ismételni tudjuk magunkat: egy nem megfelelően kiválasztott kiegészítő ronthat az összképen. És ennek ellenkezője is igaz. Az utcán láttuk.

Nem százas az, aki nyáron feketében jár - olvastuk már többször a kommentezők véleményét egy-egy ilyenek vagyunk összehasonlításban. Van, aki nyáron is a feketét preferálja, mi most nem kívánunk belemenni ebbe a vitába, azt viszont megmutatjuk, hogy ki, hogyan tudja viselni például a fekete nyári ruhát.Lenge, fekete vászon ruha, amihez viselője egy kiváló, stílusában igen passzoló lábbelit választott. Ahhoz, hogy megtörje a fekete egyhangúságát, hogy ne gyászhuszár hangulata legyen a szettnek, egy könnyű kis nyári sálat vetett magára utcai modellünk, amivel mi nagyon meg vagyunk elégedve. A ruha egyszerűségét feldobja az idén roppant divatos gladiátor szandál fazonja, s ennek pánjain található néhány szegecs. Nem sok kivetni valót találunk ebben a szettben, de ha nagyon kötekedni kívánnánk: a barna kis táskát rónánk fel a képen látható csajnak. Nem, nem a barnával van bajunk, sokkal inkább a táska fazonjával, stílusával. Lehet, hogy elcsente anyukája táskáját, de az is lehet, hogy valaki megkérte, hogy vigyázzon rá - bár utóbbi felől azért erős kétségeink vannak. Egy trendi, fiatalos, laza szetthez egy ilyen típus táska nem biztos, hogy a legjobb választás. Ettől eltekintve nekünk bejött.
Dicséretes, hogy a fekete ruhához a kiegészítők - erre visszatérünk - egységes, barnás színben pompáznak, hiszen a fekete ruha gombjai megkívánják. Dicséretes, hogy a fejkendő is alkalmazkodik ehhez, de nem tudunk elmenni a ruha és a nem megfelelő kiegészítők kiválasztása mellett. Nem az a baj, hogy nem az idei trendnek megfelelő szabással bír a ruha, hanem az, hogy viselője nem mérte fel, milyen megjelenésű kiegészítőket bír el ez a ruhadarab.Egy ilyen, mondjuk ki, unalmas ruhához bátran lehetne élni a kiegészítőkkel. Vastag, hangsúlyos fa karkötők, fülbevalók mind-mind segítenének egy kicsit ellensúlyozni a ruha egyszerűségét. Ugyanezt tenné egy megfelelő lábbeli is, a képen látható papucs sajnos pont ellenkezőjét teszi. Hangsúlyos kiegészítőkkel és egy megfelelő, a ruha gombjainak színével harmonizáló cipellővel szerencsésebb lenne ez az összeállítás. Nem baj, majd legközelebb.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés