free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk fekete ruhában

Borsa         Címkék: azutcánláttuk, ilyenekvagyunk, kirakat 29 hozzászólás

Megint csak ismételni tudjuk magunkat: egy nem megfelelően kiválasztott kiegészítő ronthat az összképen. És ennek ellenkezője is igaz. Az utcán láttuk.

Nem százas az, aki nyáron feketében jár - olvastuk már többször a kommentezők véleményét egy-egy ilyenek vagyunk összehasonlításban. Van, aki nyáron is a feketét preferálja, mi most nem kívánunk belemenni ebbe a vitába, azt viszont megmutatjuk, hogy ki, hogyan tudja viselni például a fekete nyári ruhát.Lenge, fekete vászon ruha, amihez viselője egy kiváló, stílusában igen passzoló lábbelit választott. Ahhoz, hogy megtörje a fekete egyhangúságát, hogy ne gyászhuszár hangulata legyen a szettnek, egy könnyű kis nyári sálat vetett magára utcai modellünk, amivel mi nagyon meg vagyunk elégedve. A ruha egyszerűségét feldobja az idén roppant divatos gladiátor szandál fazonja, s ennek pánjain található néhány szegecs. Nem sok kivetni valót találunk ebben a szettben, de ha nagyon kötekedni kívánnánk: a barna kis táskát rónánk fel a képen látható csajnak. Nem, nem a barnával van bajunk, sokkal inkább a táska fazonjával, stílusával. Lehet, hogy elcsente anyukája táskáját, de az is lehet, hogy valaki megkérte, hogy vigyázzon rá - bár utóbbi felől azért erős kétségeink vannak. Egy trendi, fiatalos, laza szetthez egy ilyen típus táska nem biztos, hogy a legjobb választás. Ettől eltekintve nekünk bejött.
Dicséretes, hogy a fekete ruhához a kiegészítők - erre visszatérünk - egységes, barnás színben pompáznak, hiszen a fekete ruha gombjai megkívánják. Dicséretes, hogy a fejkendő is alkalmazkodik ehhez, de nem tudunk elmenni a ruha és a nem megfelelő kiegészítők kiválasztása mellett. Nem az a baj, hogy nem az idei trendnek megfelelő szabással bír a ruha, hanem az, hogy viselője nem mérte fel, milyen megjelenésű kiegészítőket bír el ez a ruhadarab.Egy ilyen, mondjuk ki, unalmas ruhához bátran lehetne élni a kiegészítőkkel. Vastag, hangsúlyos fa karkötők, fülbevalók mind-mind segítenének egy kicsit ellensúlyozni a ruha egyszerűségét. Ugyanezt tenné egy megfelelő lábbeli is, a képen látható papucs sajnos pont ellenkezőjét teszi. Hangsúlyos kiegészítőkkel és egy megfelelő, a ruha gombjainak színével harmonizáló cipellővel szerencsésebb lenne ez az összeállítás. Nem baj, majd legközelebb.
Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés