free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Akit a pasik feleségül vesznek

Borsa         Címkék: feleség, férfi, házasság, , púder 26 hozzászólás

Sok nő évekig hiába várja, hogy párja megkérje a kezét, viszont vannak olyan csajok, akik bevonzzák a házasságot. Az okokra férfiaktól kapjuk meg a választ.

Sok férfi hónapokat, netán éveket tölt el tartós kapcsolatban egy nővel, akivel látszólag igazán jól érzi magát, mégis azt hangoztatja, hogy "nem tudom elképzelni magam házas emberként". Majd egyszer csak jön a szakítás, aztán megismerkedik egy másik lánnyal, akit viszont hamarosan feleségül is vesz. De vajon mi váltja ki ezt a fordulatot? Valóban léteznek "feleség típusú" csajok? És ha igen, mi lehet az, amivel többet nyújtanak a "nem feleségtípusú" nőtársaknál?  Eláruljuk.

Spontán és izgalmas

A kedvenc sorozatod szezonzáró epizódja milliónyi megválaszolatlan kérdéssel ér véget, azért, hogy alig győzd kivárni a következő idényt. Nos, azok a lányok, akik ehhez hasonló módon izgalmas feszültséget képesek teremteni a párkapcsolatban, máris tudnak valamit. "Spontán módon és kissé kiszámíthatatlanul viselkednek, újabb és újabb oldalaikat megmutatva. Ezáltal lerombolják a férfiban azt a félelmet, hogy házasnak lenni egyenlő az unalommal" - magyarázta Alon Gratch, az If Love Could Think című könyv szerzője."A barátnőim többségénél azt éreztem, hogy egy idő után ki fogunk fogyni a témából. Amióta viszont a menyasszonyommal találkoztam, állandóan újabb és újabb rétegek tárulnak fel a számomra. Egyik héten hazaállított egy csomó szakácskönyvvel, máskor arról beszélt, hogy középiskolás korában mennyire szeretett öltözékeket tervezni. Tele van meglepetésekkel" - mondta a 29 éves Brett. "Sok olyan lánnyal jártam, aki szerette rombolni a határokat, de ez valahogy inkább erőltetettnek tűnt. A feleségem kalandvágya viszont belülről jön. Tőle természetesnek hat, ahogy újabb és újabb dolgokat próbál ki. Ő az a fajta lány, akit feleségül akarsz venni" - mesélte Rob.

Igazán szereti a szexet

Nem újdonság, hogy ha egy csaj szereti a szexet, az bizony sokat nyom a latba a férfiak szemében. Viszont ha egy nő energiát fektet abba, hogy a szex ne csupán üres lepedőakrobatikában merüljön ki, hanem minőségi, testi-lelki élményt jelentsen mindkét fél számára, nos akkor könnyen lehet, hogy máris feleség típussá lép elő. "A férfiak is vágynak arra a fajta szexre, amitől úgy érzik, mélyen összeköti őket a partnerükkel" - jegyezte meg Gratch. Tehát a pasit nem kizárólag az nyűgözi le, ha minél többféle pozitúrába tudod csavarni magad, hanem az is, ha rá tudtok hangolódni egymás gondolkodásmódjára és hangulataira és a szex ezáltal elér egyfajta lelki szintet.

"Miután először szexeltünk a menyasszonyommal, elmondta nekem, mennyire jól érezte magát és hogy mik voltak azok a megnyilvánulásaim, amik különösen jól estek neki. Ez arra késztetett, hogy én is elmondjam neki ezeket a dolgokat. A férfiak nehezebben vallják be, hogy hogyan hat rájuk a szex érzelmileg, de ha nyitottá válunk erre, az ténylegesen növeli az élményt" - mondta  a 28 éves Paul.

Van saját élete

A férfi számára hízelgő, ha azt érzi, hogy egy nő sokra tartja őt. Az viszont már kevésbé, ha a nőnek nincsen saját világa és ezért gyakorlatilag betelepszik a párjáéba. Az a csaj viszont, aki egy párkapcsolatban is meg tudja őrizni az énjét és az egészséges függetlenségét, vonzó lesz, hiszen a férfi számára is megadja a megfelelő mozgásteret. "Ha egy nő úgy tekint a párjára, mint élete beteljesedésére, az a férfi számára ijesztő. Ők ugyanis nem akarják magukat teljes mértékben felelősnek érezni a nő mindennapi boldogságáért, számukra ez fojtogató" - mondta Grach. A pasik számára az a lány tűnik ideálisnak, aki a párkapcsolatra, mint szilárd alapra tekint, amiben azonban mindkét fél meg tudja tartani a saját identitását."Mielőtt összeházasodtunk, Jess sokat járt el a baráti társaságával, melynek később én is a része lettem, azonban ezután sem kizárólag rám fókuszált. Világossá tette, hogy azért járunk el a barátaival, hogy velük legyen. Igazán tetszett, hogy ő nem az a fajta lány, aki elhanyagolja a barátait, csak azért, mert összeállt egy fickóval. Ez meggyőzött arról, hogy mindig is meglesz a saját élete a kapcsolatunkon kívül is" - mesélte Sam.

Érezteti, hogy fontos neki a pasija

Oké, szóval, a férfiak független csajokat akarnak… Éles határvonal húzható viszont a függetlenség és a tartózkodó különállás közé. A férfi harcként tekint az életre és tudni akarja, hogy van valaki, aki tűzön-vízen át mellette lesz. "Ez azonban nem azt jelenti, hogy a nőnek anyáskodnia kell felette és mindenbe beleszólni, hanem azt, hogy következetes módon, kicsiny, gondoskodó gesztusokkal érezteti vele, hogy fontos a számára"-  tette hozzá Grach.

"Épp amikor komolyra fordult a kapcsolatunk, a menyasszonyom elfogadott egy új állást, ami sok utazással járt. Akárhol is volt azonban, mindig szakított időt arra, hogy felhívjon és megkérdezze, hogy telt a napom. Mielőtt pedig újra elutazott, feltöltötte a hűtőt sörrel és szendvicsekkel. A gondoskodása segített a kapcsolatunkat magasabb szintre juttatni."

A legjobbat hozza ki belőle

A pasik arra vágynak, hogy a barátnőjük aktívan támogassa őket a céljaik elérésében, bátorítsa őket, hogy sikeresek lehessenek bármiben, amit csak tesznek. Ez azonban nem azt jelenti, hogy a nőnek mindenre bólogatnia kell. Sőt! Ha kell, igenis mondjon ellent, vegye rá a férfit olyan dolgokra, amit magától nem tenne meg, annak érdekében, hogy a legjobbat hozza ki belőle!

"Mielőtt eljegyeztük volna egymást, a párom azt hangoztatta, hogy túl sokat iszom, túl sokat dolgozom és nem vigyázok eléggé magamra. Jaj… Aztán amikor átgondoltam amit mondott, rájöttem, hogy igaza van. Soha, egyetlen barátnőm sem volt előtte, aki ilyen őszinte lett volna velem"- számolt be tapasztalatairól a 29 éves Brian.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés