free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Tizenkét felesleges ruhadarabunk van

Borsa         Címkék: , kirakat, ruhadarab 8 hozzászólás

Minden második nő hajlamos arra, hogy a kelleténél kisebb ruhadarabokat vásároljon magának... Azért, hogy aztán a szekrényében őrizgethesse.

Egy átlag nő a gardróbjában tizenkét olyan ruhadarab pihen, melyeket nem hord, mivel azok túl nagyok vagy - gyakrabban - túl kicsik, mégis őrizgeti őket, mondván, hogy "egyszer majd jók lesznek". A 4000 válaszadó bevonásával készült kutatásból kiderült az is, hogy a legtöbb nő szekrényében három ruhaméretből találhatók holmik. "A helytelen táplálkozás nem csak az egészségedre káros, de úgy tűnik, a pénztárcádra is" - mondta Therese Coleman, a Wholegrain Goodness vezető dietetikusa.
A tanulmány szerint a nők 52 százaléka vásárol a szükségesnél kisebb méretű ruhadarabokat abban reményben, hogy egyszer majd belefogy. A nem megfelelő méretük miatt nem hordott cuccok listáját a farmernadrágok vezetik, majd következnek az egyéb nadrágok és a melltartók. Az első tízbe bekerültek továbbá a melegítőfelsők, az atlétatrikók, a bugyik, az ingek, a dzsekik, a szoknyák és a fürdőruhák.  LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés