free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Felkészülés egy párkapcsolatra: ne randizz!

Borsa         Címkék: párkapcsolat, pszichológus, púder, szingli 2 hozzászólás

Tartós párkapcsolat kialakításához vezethet egy kiadósabb egyedüllét - állítja egy kapcsolati pszichológus. Használható tippek következnek a nagy Ő megtalálásához.

Sokan élnek kapcsolatfüggőként úgy, hogy kis szünettel - vagy anélkül - lépnek egyik kapcsolatból a másikba. Sokan megpróbálnak kitörni, egyedül állónak lenni, akár évekig, kiegyensúlyozottan, boldogan, ami persze nem tölti el őket óriási boldogsággal, de még mindig közelebb állnak a nagy ő megtalálásához így, mint társaik, akik ágyról ágyra, pasiról pasira szállnak.

Persze mondani sokkal könnyebb a szingliséget, mint valójában megélni - főleg egy kapcsolatból kapcsolatba repülő csajnak - és az is igaz, hogy egy tartós párkapcsolat nem csak egy emberen áll vagy bukik, de valami lehet abban, amit Jennifer Oikle kapcsolati pszichológus mondd: úgy véli, amennyiben az általa tanácsoltakat valaki betartja, idővel megtduja, mikor áll újra készen állunk egy klasszikusan működő, normális párkapcsolatra. "Először is , felejtsd el, hogy egy másik embertől függsz, ehelyett kezdj el saját magaddal foglalkozni. Légy elragadtatott a gondolattól, hogy felfedezheted, ki is vagy igazából" - mondja a pszichológus. Nos, ezt mondani könnyű, de amikor magányosak vagyunk, legkevésbé annak örülünk, hogy megint szembe kell néznünk saját magunkkal, ettől függetlenül nyilván előrébb visz saját magunk megismerése: ha elfogadjuk magunkat és hibáinkat, sokkal inkább elfogadunk másokat és hibáikat. A pszichológus következő tanácsa talán a legnehezebb, amit egy egyedülálló nő be tud tartani: "Néhány hétig, hónapig egyáltalán ne randevúzzunk, ez is segít összerakni magunkban a képet a jövőnkről." A pszichológus azt javasolja, hogy kerüljük el azokat a szitukat, amikor fel tudunk szedni valakit, ne menjünk el olyan helyekre, amelyek híres "pasizós helyek", inkább kérjük meg a barátainkat, hogy szervezzenek minden napra valami programot, hogy még csak véletlenül se csábuljunk el. 

A szakember szerint ettől függetlenül, mielőtt visszatérünk a vadászathoz, legyünk jóban, barátkozzunk az ellenkező neműekkel, ugyanis közben "kideríthetjük – ha nem lennénk vele tisztában -, hogy melyek azok a férfitulajdonságok, -jellemzők és egyéb opciók, amelyek minket lázba tudnak hozni. "Minél inkább megismerjük önmagunkat, igényeinket, annál jobban önállósulunk, és magabiztossá válhatunk, ami nagy előny egy párkapcsolat kialakulásának a kezdetén" - állítja a pszichológus. Amikor már elég biztosnak érezzük magunkat abban, hogy egyedül is remek az életünk nos, akkor kezdjünk egy randikat beépíteni a mindennapjainkba.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés