free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Felnőttködő pasik

HT         Címkék: felnőtt, férfi, hímtag 8 hozzászólás

A felnőttködés nem velünk született képesség és semmi köze a felnőttséghez. A jelenség a viselkedős összejöveteleken figyelhető meg leginkább. És szórakoztató.

Mindenki ismer legalább egy illetőt, aki az örök gyerek kategóriában élte végig az életét születésétől a haláláig, és például képtelen volt a felnőttködésre, ennek ellenére az emberek többségéből felnőtt lesz és kinövi a gyerekkorát. Azt is mindenki tudja, hogy a csajokból egyszer úgyis nagymama lesz, és a szociális jólétnek hála, a pasik is simán megélhetik az aggastyán kort. Ennek ellenére a felnőttködés egy olyan játék, amit előszeretettel játszanak a felnövekvő generációk, így tanulva a nem velük született képességeiket, no meg a társadalmi közmegegyezést.

Persze felnőttködésnek lehet nevezni a életvitelbeni jártasságot, meg az intézkedősdit, meg a hivataloskodásost, meg a komolykodásost is, csak éppen fölösleges, mert mindenki tudja, hogy attól még nem felnőtt egy illető, ha betölti a tizennyolcadik életévét vagy, ha olyan dolgokat is képes megcsinálni, illetve véghezvinni, amihez egyébként semmi kedve. Például dolgozni vagy hivataloskodva beszélni vagy önöződni. Mondjuk magázódva káromkodni szórakoztatóbb, de nyelvünk sokszínűségének hála felnőttködéssel lehet kötözködni is. Mondjuk alap, hogy egy igazi férfi nem kötekszik, főleg nem nyilvános szórakozóhelyen, de a "Felnőttködöl?" kérdést nem minden esetben követi ütésváltás.Mondjuk az is alap, hogy a felnőttekhez hasonlóan a gyerekek is képesek verekedni, meg felnőttködni is. Például, amikor ünneplőset játszanak az oviban, amikor az udvaron azt játsszák a délelőtti szabadfoglalkozáson, hogy összejönnek valamelyiküknél és megvendégelik egymást, koccintanak, és játszásiból cigiznek, meg berúgnak. Ennek ellenére felnőttködni mindenki tud. A felnőttködés leginkább a viselkedős társadalmi összejöveteleken figyelhető meg, mert otthon és/vagy szűk családi körben senki nem felnőtteskedik. A felnőttködés leginkább arra hasonlít, amikor például kezdő huszonévesek próbálnak elhatárolódni a tizenéveseiktől. Vagy amikor friss diplomás közgazdászok meglazított nyakkendővel és hanyag eleganciával szivarozgatnak egy nyilvános szórakozóhelyen. Azzal mindenki tisztában van, hogy nem kell ahhoz diploma, hogy egy illetőből felelősségtudó férfi legyen, maximum hormonkezelés és/vagy operációs nemiszervcsere. Egy felelősségtudó pasinak nem árt olyan dolgokkal képben lenni, hogy mit jelent az ember természeti és társadalmi mivolta, hogy mi a szokás, az erkölcs, a jog, a család, a párkapcsolat, a barátság, a közösségi kapcsolatok, mi az a nemzeti identitás, meg az egyéni is. Nem árt, ha tudja, hogy mi az a közakarat, meg a magánérdek. Közéleti kérdések sem okozhatnak neki gondot. Egy felelősségtudó pasi képes különbséget tenni jogos és jogtalan között, és az sem árt, ha be tud fizetni egy postai csekket vagy képes megtenni egy feljelentést. Egy felelősségtudó pasi ismeri a politika, a munka világát, van véleménye a gazdaság helyzetéről és a társadalma problémáiról, és nem árt, ha felelősen vállalja kellemes, hasznos, és boldog életét. Ja és nem árt, ha tudja, hogy ki hány kiló.

Alap, hogy egy felelősségtudó férfi nem erőltet randihelyszínnek egy dohányzó kávézót, ha a csaja nem bírja a szivarfüstöt. És az is alap, hogy nem üt le senkit csak azért egy nyilvános szórakozóhelyen, mert a leütendő illető felnőttködésből nem hajlandó eloltani a szivarját, mert egyrészt egy felelősségtudó férfi tudja, hogy egy szivarnak ki kell múlnia és nem ér elnyomni, másrészt pedig nem érdemes olyan csajjal kezdeni, akinek az imponál, ha lovagiassági ügy kerekedik a szivarozásból.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés