free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A fogamzásgátló féltékennyé tesz

Borsa         Címkék: féltékenység, fogamzásgátló, púder 5 hozzászólás

Ha azt vesszük észre magunkon, hogy féltékenyebbek lettünk vagy épp sokkal többet töprengünk, mint korábban, kezdhetünk gyanakodni... A fogamzásgátlónkra.

Egy friss tanulmány szerint a fogamzásgátlóban lévő hormonok fokozzák a nőkben a féltékenységet. A kutatók rájöttek továbbá, hogy a tabletta felelőssé tehető azért is, ha egy nő hajlamos túl sokat töprengeni vagy ha változik az ízlése a férfiakat illetően - írja a Daily Mail. A Stirling Egyetem munkatársa, Dr Craig Roberts és holland kollégái 275 olyan nő bevonásával készítettek felmérést, akik az azt megelőző legalább három hónapban rendszeresen szedtek fogamzásgátló tablettát, viszont különféle fajtájú, eltérő ösztrogén-, illetve progeszteron tartalmú készítményeket.
A 17 és 35 év közötti résztvevőknek egy kérdéssort kellett megválaszolniuk, mely többek között olyan témákat érintett, mint hogy mennyire bíznak meg a partnerükben, mit éreznek, ha azt veszik észre, hogy a férfi egy másik nővel flörtöl vagy épp tartanak-e attól, hogy a párjuk elhagyja őket valaki másért? Az eredményekből kiderült, hogy minél magasabb ösztrogéntartalmú tablettát szed egy nő, annál hajlamosabb a féltékenységre.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés