free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Feltűnő ékszerekkel az unalom ellen

Borsa         Címkék: divat, ékszer, kirakat 0 hozzászólás

Felejtsd el azt a szabályt, hogy hatalmas ékszert csak egyszerű ruhához lehet felvenni, idén a több az több. Ékszereink minél feltűnőbbek, annál jobb.

Ha a számtalan szezonális trend közül mindenki kiválasztotta a kedvencét, a személyes stílusához és alkatához leginkább passzolót, végigtúrta a gardróbját és körbe is járta az üzleteket néhány új ruháért, már csak egy maradt hátra: az ékszerek kiválasztása. Egy-egy különlegesebb ékszer még a legegyszerűbb öltözéket is feldobhatja, ami az idei tavasz/nyári szezonra különösen igaz; míg az elmúlt szezonokban a visszafogottság és természetesség felé közelített nem csak a ruha- de az ékszerdivat is, addig most minden megengedett, ékszereink nagyobbak és színesebbek, mint valaha.

A "bib" nyaklánc

Ez a nyaklánc azért kapta a bib, azaz a partedli nevet, mert egy előkéhez hasonlatosan terül el a nyakon, általában nagy méretű gyöngyökből, golyókból, kristályokból áll, melyek több sorban helyezkednek el.Ezek a nyakláncok az idei év "kötelező" darabjai, szinte minden nagyobb divatház kifutóin találkozhattunk velük, létezik szivárvány-színű nyárias, hatalmas gyöngyös, geometrikus vagy csavart láncos verziója is, van tehát miből válogatni, ráadásul ezek az ékszerek szinte bármilyen alkalomra felvehetők. A teltebb hölgyek számára jó választás túlméretezett nyakláncok viselése, alacsonyabbak számára azonban már kevésbé ajánljuk.

Bojtok és rojtok

Az art deco és a 70-es évek találkozásával születtek meg a rojtos nyakláncok és fülbevalók, amiket idén Roberto Cavalli, a Louis Vuitton, a Dior és a Chanel gondolt újra a korábbinál még nagyobb és csillogóbb kivitelben.A rojtok lehetnek bőrből vagy textilből is, de a legáltalánosabbak továbbra is a hosszú, lelógó láncokból álló darabok, amiket azoknak ajánlunk igazán, akik nyújtani szeretnének az alakjukon. Tökéletes választás a 70-es éveket idéző, szafari vagy etnikus stílusú ruháinkhoz.

Műanyag

A színes, játékos darabok kislánykorunkat idézik, amikor szüleink valószínűleg nem is mertek volna ránk bízni arany vagy ezüstékszereket, azonban most végre felnőtt fejjel is viselhetjük ezeket a bohókás darabokat, elsősorban hatalmas karkötők és túlméretezett gyűrűk formájában, valamint a műanyag órák viselése is újra trendinek számít.Viselhetünk cukorka színű, áttetsző darabokat, vagy mattabb fa-hatásúakat, a választék hatalmas, aki pedig igazán stílusos szeretne lenni, az ne álljon meg egyetlen darabnál, bátran kombináljon 3-4 akár különböző színű karkötőt is, ahogyan azt a Marc by Marc Jacobs vagy a Marni kifutóin láthattuk. Igazán jól színes vagy mintás ruhákkal mutat, nagyszerű kiegészítője lehet az általunk korábban már bemutatott color blocking trendnek.

Rózsaszín arany

A műanyag után a másik véglet -ami sosem hiányozhat még a szezonális trendek közül sem- a nemesfém ékszerek viselése, melyek közül idén a rózsaszín arany emelkedett ki. Kevésbé átlagos mint egy egyszerű ezüst vagy arany-ékszer, ezáltal önmagában valami egzotikumot csempész megjelenésünkbe. Olyan tervezők kollekcióiban láthattuk viszont, mint Michael Kors vagy az ékszertervező Eddie Borgo. Gyönyörű, szofisztikált hatást kelt fekete-fehér szettekkel, vagy pasztellekkel.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés