free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Válltömés és melltömés után itt a fenéktömés

Borsa         Címkék: fenék, kirakat, kishír, marilynmonroe, méret 18 hozzászólás

Egyre népszerűbbek a kerek hátsójú hírességek. Marilyn Monroe nyomdokain nekünk is lehet szép fenekünk, ráadásul híznunk sem kell érte.

Marilyn Monroe volt a homokóra forma tökéletes megtestesítője vékony derekával és telt fenekével, a filmcsillagot a legutóbbi Marilyn életéről szóló filmben alakító Michelle Williamsnek ezért nem csak speciális diétára, de egyéb kiegészítőkre is szüksége volt az áhított alak eléréséhez. A stáb egy Huit fenékpárnát szerzett be a színésznő számára, aminek eladásai tavaly Pippa Middleton, Scarlett Johansson, Jennifer Lopez és a Mad Men - Reklámőrültek sorozat hölgyeinek hatására egyenesen szárnyra kaptak. Michelle kikerekedett feneke a film producere, Harvey Weinstein elismerését is kiváltotta: "Michelle-nek egyébként is csodás alakja van, és szerencsére nem kellett híznia a szerep kedvéért, csak hozzáadtunk itt-ott egy két párnát, és kész."A Franciaországban gyártott, nagyjából 18 000 forintnak megfelelő összegért kapható Huit's Magic Pulp formás hátsót kölcsönöz a viselőjének, ráadásul állítólag nagyon kényelmes benne ülni is.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés