free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Feltalálták a fenéktartót, eltűnnek a lapos fenekek

Borsa         Címkék: biniki, divat, fenék, fenéktartó, tanga 8 hozzászólás

Egy kaliforniai nő találmányának köszönhetően a push up melltartó mintájára a hátsó domborulatok is kaphatnak egy kis optikai tuningot. Piacra került a Biniki.

Míg a kis melleken optikailag sokat dobhat egy jó push up melltartó, a lapos fenékre eddig csak a plasztikai műtét és a sok edzés jelentett megoldást. Egy új eszköz, amit talán "fenéktartónak" lehetne fordítani, látványos domborulatokat varázsol azoknak a nőknek is, akiket nem áldott meg gömbölyű hátsóval a természet.

A fenéktartót egy kaliforniai pszichológus, Dr. Karin Hart találta fel, miután egy drasztikus fogyás után hiányolta magán a megszokott formákat. Mivel sehol nem tudott kifejezetten erre a célra készült terméket vásárolni, tervezett egyet, hogy legalább a látszatát visszanyerje egykori domborulatainak. Eleinte ragtapaszokat tekert magára, majd négy évig tartó kísérletezéssel kifejlesztette a Binikit.

Dr. Hart szerint a fenékkel eddig igen igazságtalan volt a divat, pedig az is az emberi test egyik csodálatos része. A nők a melleiket évszázadok óta melltartókkal hangsúlyozzák, a popsi kiemeléséről azonban egy ideje teljesen megfeledkeztünk.

www.biniki-fashions.com.

A Biniki nevű termék egy derékon rögzített és két állítható, a feneket megemelő pántból áll. A legtöbb ruha alatt észrevétlen marad, és létezik belőle speciálisan tangákhoz és fürdőruhákhoz hordható verzió is. Kevésbé formás hátsóval rendelkező férfiaknak piacra dobta a Manikit, a Throng pedig egy olyan Biniki, amit tangákhoz lehet viselni anélkül,hogy a pántok miatt ez kényelmetlenséget okozna. A fenéktartót 20 fontért lehet megrendelni Dr. Hart holnapjáról.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés