free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A nap pasija: Fenyő Iván

Borsa         Címkék: címlap, fenyőiván, nappasija 1 hozzászólás

Habzsolta az életet, mindent megkapott, amit szeretett volna, de a sors közbeszólt és élete gyökeresen megváltozott. A nap pasija: Fenyő Iván.

2006-ban még ő volt az ügyeletes szépfiú, ma, 2010-ben már nem ez az első dolog, ami eszünkbe jut Fenyő Ivánra nézve. A színjátszással Földessy Margit stúdiójában került először közelebbi kapcsolatba, 2003-ban diplomázott a Színház- és Filmművészeti Főiskolán. Ezután a Budapesti Katona József Színházhoz szerződött, jelenleg azonban szabadúszó. 2005-ben Sam Mendes Oscar-díjas amerikai rendező háborús filmjében a Bőrnyakúakban, Pinko tengerészgyalogost alakította és akkor, a szerep kedvéért egy komoly, egyhetes katonai kiképzésen kellett résztvennie. Ment a szekér, hasított a fiú, aztán a sors közbeszólt és gyökeresen megváltozott az élete.

flckr

Fenyő Iván életét - saját elmondása szerint - egy 2007-es autóbaleset változtatta meg gyökeresen. "A figyelmetlenségem, rohanásom, állandó pörgésem odavezetett, hogy egy teljesen ártatlan emberben kárt tettem. Sokféleképpen megmagyarázhattam volna ezt az esetet magamnak és másoknak, én azonban a félrebeszélés helyett megértettem, hogy eljött az ideje a változásnak" - nyilatkozta tavaly a balesettek kapcsolatban egy női magazinnak adott interjújában. Rájött, hogy nem azon az úton jár, amin kellene és váltott. Kiegyensúlyozottabb, tudatosabb életet él azóta - rájött, semmi sem állandó, muszáj rugalmasnak lennünk -, és saját bevallása szerint már nincs meg benne a feltétlen habzsolás vágya. Ahogy a lelkében, úgy a küllemében is megújult Fenyő Iván nekünk kifejezetten tetszik.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés