free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A férfiak is rákattantak a botoxra

Borsa         Címkék: botox, férfi, gordonramsay, ránc, szépség 0 hozzászólás

A férfiak is felismerték hogy a külső megjelenés manapság különösen fontos dolog. Állítólag ezért botoxoltatnak közülük is egyre többen.

Nagy-Britanniában minden ötödik páciens, akin botox kezelést végeznek, férfi - derült ki egy friss jelentésből. A magyarázat szerint a férfiak is egyre inkább felismerik, hogy a külső megjelenés manapság fontosabb, mint valaha, és a nőkhöz hasonlóan ők is szeretnék megőrizni fiatalos külsejüket. A Harley Medical Group jelentéséből kiderült az is, hogy a botoxoltató férfiak jelentős része a nagyvárosi bankárok közül kerül ki. A Daily Mail által megkérdezett elemző, Jeremy Baker szerint pedig ez még csak a  kezdet, a férfiak egyre inkább rákattannak majd a szépészeti beavatkozásokra, így ebben  a szektorban emelkedés várható.

http://nadiaknows.files.wordpress.com
Simon Cowell (bal) és Gordon Ramsay (jobb)

A férfi botox - angol szóval boytox - egyik celeb-zászlóvivője Simon Cowell brit producer és médiaszemélyiség. "Igen, botoxoltattam, de nem vagyok a megszállottja" - nyilatkozta a Daily Mail újságírójának, és ha már erről kérdezték, hát eldicsekedett azzal is, hogy barátját, Gordon Ramsay sztárszakácsot is ő beszélte rá egy botox kezelésre.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés