free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Férfi jegygyűrűvel kérnek férfi kezeket

Borsa         Címkék: egyenjogúság, ékszer, eljegyzés, férfi, jegygyűrű 0 hozzászólás

Egyre több nő szánja rá magát arra, hogy a hagyományokkal nem törődve megkérje a pasija kezét. Férfiaknak tervezett jegygyűrűvel, természetesen.

Míg a nők nagy része maximum célzásokat tesz, majd passzívan várja, hogy végre megkérjék a kezét, egyre többen vannak azok, akik tesznek a hagyományokra, átveszik a kezdeményezést, és kész tények elé állítják a pasikat. A korral haladó ékszerüzletek forgalmára pedig nagyon jó hatással van, hogy ilyenkor az önjelölt menyasszonynak illik jegygyűrűről is gondoskodni.

Bár a vőlegényeket a legtöbbször sokkolja az ilyesmi, általában elfogadják és hordják a "mengagement ringet", vagyis férfi eljegyzési gyűrűt. A férfias dizájn miatt a vőlegények - illetve, ha minden jól alakul, férjek - a későbbikben szívesen viselik ezeket az ékszereket, amelyeket már 100 fontért  meg lehet vásárolni.

A kutatások szerint a "legénykérő" nőket a társadalom egyre inkább elfogadja az utóbbi években, legalábbis Nagy-Britanniában. Egy Paula Hall nevű pszichoterapeuta a férfiaknak szánt eljegyzési gyűrűt pozitív dolognak tartja, véleménye szerint mindez azt demonstrálja, hogy a pár mindkét tagja elkötelezte magát a másik iránt.

www.jewelry.com, www.weddingrings-direct.com

A legelszántabb feministák a nemek egyenjogúságaként is értékelhetnék a jelenséget, ha nem utasítanák el elvből a házasság intézményét. Mások szerint mindez semmit nem ér, amíg a nők kevesebb fizetést kapnak, mint a férfiak, és a parlamenti képviselők nyolcvan százaléka férfi. Vagyis a pasiknak szánt ékszerek helyett inkább társadalmi változásokra van szükség.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés