free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az olaszoknál nem ciki az otthon maradt pasi

Borsa         Címkék: család, férfi, otthon, statisztika, szokás 4 hozzászólás

Egyre több olyan férfi van, aki arra sem veszi a fáradságot, hogy elköltözzön otthonról. Az olaszoknál minden második férfi anyukával él.

A legtöbb nő szemében nem számít túl pozitívnak, ha a pasinak nem sikerült igazán leválni otthonról. Nem egy kapcsolat ment tönkre a mama állandó telefonhívásai és a takarításnak álcázott ellenőrzések miatt. Egyre többen vannak, akik el sem költöznek otthonról.

Férfi szokások

Az Egyesült Királyságban a 25-29 éves angol férfiak negyede él otthon, míg a nőknél ez az arány csak egy nyolcad. Felnőtt egy olyan generáció, amelyik nem tud főzni, és a mosógéppel sem került még közelebbi kapcsolatba.  

Egy statisztika szerint minden második 18-34 éves olasz férfi a szüleivel él. Az egyik olasz miniszter szerint törvénybe kellene foglalni azt, hogy 18 éves korában mindenki költözzön el otthonról, és ne legyen a fiatalokból életképtelen "mama kedvence".

Míg más országokban az otthon ragadt férfiakról azt gondolják, hogy nem bírják a kiképzést, vagy lusták, Olaszországban ez teljesen elfogadott dolognak számít, mondta egy Rómában élő 36 éves férfi a Guardian brit lapnak. A munkanélküli hangmérnök szerint igen sokan kényszerülnek erre a megoldásra, a válság miatt sokan egyszerűen nem tudják eltartani magukat.

www.guardian.co.uk

Egy Dr. Sebastien Kraemer nevű londoni gyermekpszichiáter szerint nem feltétlenül rossz, ha a fiúkat körülugrálja az anyjuk. Kutatásaiból az derült ki, hogy az agyonkényeztetett fiúk később sikeresebbek lesznek az üzleti életben. Egy másik szakember szerint az ilyen férfiak figyelmesebbek, nem felejtik el a születésnapokat, viszont olyan nőt keresnek, aki "helyettesíti" az anyjukat. És persze kevés az esélyük, hogy ilyet találjanak.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés