free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az olaszoknál nem ciki az otthon maradt pasi

Borsa         Címkék: család, férfi, otthon, statisztika, szokás 4 hozzászólás

Egyre több olyan férfi van, aki arra sem veszi a fáradságot, hogy elköltözzön otthonról. Az olaszoknál minden második férfi anyukával él.

A legtöbb nő szemében nem számít túl pozitívnak, ha a pasinak nem sikerült igazán leválni otthonról. Nem egy kapcsolat ment tönkre a mama állandó telefonhívásai és a takarításnak álcázott ellenőrzések miatt. Egyre többen vannak, akik el sem költöznek otthonról.

Férfi szokások

Az Egyesült Királyságban a 25-29 éves angol férfiak negyede él otthon, míg a nőknél ez az arány csak egy nyolcad. Felnőtt egy olyan generáció, amelyik nem tud főzni, és a mosógéppel sem került még közelebbi kapcsolatba.  

Egy statisztika szerint minden második 18-34 éves olasz férfi a szüleivel él. Az egyik olasz miniszter szerint törvénybe kellene foglalni azt, hogy 18 éves korában mindenki költözzön el otthonról, és ne legyen a fiatalokból életképtelen "mama kedvence".

Míg más országokban az otthon ragadt férfiakról azt gondolják, hogy nem bírják a kiképzést, vagy lusták, Olaszországban ez teljesen elfogadott dolognak számít, mondta egy Rómában élő 36 éves férfi a Guardian brit lapnak. A munkanélküli hangmérnök szerint igen sokan kényszerülnek erre a megoldásra, a válság miatt sokan egyszerűen nem tudják eltartani magukat.

www.guardian.co.uk

Egy Dr. Sebastien Kraemer nevű londoni gyermekpszichiáter szerint nem feltétlenül rossz, ha a fiúkat körülugrálja az anyjuk. Kutatásaiból az derült ki, hogy az agyonkényeztetett fiúk később sikeresebbek lesznek az üzleti életben. Egy másik szakember szerint az ilyen férfiak figyelmesebbek, nem felejtik el a születésnapokat, viszont olyan nőt keresnek, aki "helyettesíti" az anyjukat. És persze kevés az esélyük, hogy ilyet találjanak.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés