free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk másképp, azaz egy férfi szemével

HT3         Címkék: divat, férfi, ilyenekvagyunk, utcánláttuk, vélemény 60 hozzászólás

Rendhagyó Ilyenek vagyunk, amiben Hímtag3 mondja el véleményét a csajokról. Ne szeppenjetek meg, ti is mondjátok el HT3-ról - és persze a lányok öltözékéről. A borsa ilyenek vagyunk rovata megszokott, sokak által kedvelt sorozat, amelynek mai része kicsit rendhagyó. Eddig is volt Hímtagunk, sőt Hímtag2-nk is, a csapat most HT3-mal bővült, aki gondolkodott témákon, küldött is javaslatokat is, hogy mivel jelenjen meg a borsán, de amikor meglátta, hogy éppen a következő ilyenek vagyunk sorozathoz keressük a képeket, rácsapott. Előre el kell mondanunk, hogy a férfiak közül a sutyerák fajtából való, aki nem kertel, igen direkten, lényegre törően reagál a női nem szofisztikált lelki világára, megjelenésére. Szóval, kicsit más értelmezésben fogja fel ezt a rovatot, de adjunk neki esélyt, kommenteljétek be ti is a véleményeteket a képen szereplő csajokról, és persze HT3-at sem kell kímélni, hadd szokja…

IGENNEM


Lehet mondani, hogy nem modellalkat - nekem nagyon bejön -, viszont a piszkafa alkat elérésére senkit sem biztatok. Lassan mondom: nem az jön be a hapsiknak! Ez a lány ügyesen oldja meg azt, ami valószínűleg zavarja magában és belső feszkót okoz neki - teszem hozzá, tök feleslegesen. Biztos, hogy vastagnak érzi a karját, ezt jól takarja ezzel a felsővel, azt hiszem denevérujjúnak hívják, de ezt mondjátok meg ti, ehhez nem értek. A kivágás a dekoltázs felé irányítja a tekintetet, ez jó, még akkor is, ha nem rendelkezik óriási lökhárítóval. Az öv, ami lehetne picit vastagabb - és a ruha vonala szép ívet ad ahhoz, hogy lehessen figyelni a ringó hátsót. A ruha nem passzentos a hason, így ha lenne egy kis poci, az sem tűnne fel. Annyit azért megsúgok, hogy a körömrágás nem frankó. Kicsit hosszabb haj jót tenne, de ez egyéni vélemény. Jónak tartom, hogy nem tűhegyes orrú cipőt választott a ruhához, mert az kicsit olcsó hatású már. Nagyon szívesen tölteném vele az időmet.
Szinte minden hibádzik rajta - na nem az életkor miatt mondom ezt, mivel nálam 30-on túl kezdődik igazán a nő. A fenti hölgy már szinte rájátszik, hogy kihozza a lehető legrosszabbat a reggeli szettjéből. Innen üzenjük, hogy sikerült, pedig látszik benne a potenciál, hogy "seggreülősaztaqrva" nő is lehetne (apunak biztos előadja). Nem feltétlen ide tartozik, de a viselt frizura öregíti - nem kicsit. Reggeli összekapott szerkó kicsit túlzás, kb mintha különböző nőknek a szekrényéből szedte volna ki. 
A táska és cipő színe már a férfiaknak is evidencia, nem is erőltetném ennek boncolgatását. A nyaklánc ebben az esetben a legrosszabb, a hossza nem előnyösen a kis pocira viszi a figyelmet. A kék ruha akár még lehetne jó is, ha választott volna hozzá övet, amitől dereka is lenne és nem venne fel hozzá harisnyát, mert így folyamatosan felcsúszik - látszik is, hogy lépésenként húzogathatja. A lapos sarkú nekem de nem jön be, ehhez a ruhához nem oké. Kicsit hunyorítsatok: kicsit nagyobb kivágással, szép övvel, magas sarkúban, megfelelő táskával egy jó nőt látnátok. Vinném.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés