free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kiderül, min agyal a pasi az első randi előtt

Borsa         Címkék: , párkapcsolat, pasi, púder, randi 6 hozzászólás

Férfiismerősünket kértük meg, mondja el nekünk, milyen kínzó gondolatok terhelik agyát azelőtt, hogy randira hívna egy nőt. Persze nincs általánosítás... Vagy mégis.

Az alábbiakban egy férfi vallomását olvashatjátok, ami kicsit irányított a tekintetben, hogy mi kértük fel arra, rendszerezze már gondolatait. A következőkben kiderül, min agyal a férfi, mielőtt randira hívna egy nőt. (És bár megpróbáltunk nem általánosítani... nem igazán sikerült.)

Féltucat dolgot fel tudok sorolni, hogy melyek azok a gondolatok, amelyek átfutnak a fejemen, mielőtt randira hívok egy nőt. Ha a lány odaadja a számát, ezzel jelezve, hogy ő is benne van, hogy találkozzunk, egyszeriben minden szövevényessé válik. Talán az a bűnöm, hogy túlagyalom, de sok aggasztó opció van, amibe bele tudok futni, miközben arra készülök, hogy randira hívjam. 

Szabályok

Könnyű azt feltételezni, hogy ha már a csaj megadta számát és közölte veled, hogy benne lenne a találkozóban, akkor minden el van rendezve. Sokszor meglep, hány nő mondja ezt csak úgy, kedvességből. Szóval semmire nincs biztosíték.Vannak általános szabályok, melyeket felállítottam magamnak az első randis megpróbáltatásokra: ne látszódjon, hogy odavagy érte, ne tűnj pszichopatának, ne tűnj túl magabiztosnak és ami a legnehezebb, hogy közömbös maradj, de úgy, hogy közben látszódjon, hogy érdekel.Kérdések

A legnagyobb bizonytalanságot sokáig az okozta, hogy nem tudtam eldönteni, meddig várjak, míg egyáltalán elhívom randizni? Pontosan azelőtt két nappal hívom el randizni, mikorra a randit szervezem. Vagyis, megkapom a számát szombaton, randinapnak a csütörtököt jelölöm ki, tehát kedden keresem. De persze lehet ennél sokkal tovább is várni, ahogyan az is lehetséges, hogy rögtön a következő nap letámadjuk, amitől pszichopatának és túlbuzgónak fogunk tűnni. De mégis SMS-t küldjek vagy csörögjek rá? Kiderült az évek során, hogy a nőknek fontos ez a szempont. Az SMS közvetlen, és különben is, ki beszél már manapság a telefonján? De pár nőtől hallottam már, hogy tetszik nekik, ha a srácban van annyi bátorság, hogy ténylegesen felvegye a telefont és így hívja el őt a találkára. Már a két első kérdésre sem egyszerű a válasz, és innentől kezdve csak bonyolódik a dolog. 

Akció

Mivel én vagyok az, aki felvetette a randi ötletét, vajon rögtön kész akciótervvel kell készülnöm? Én mindig is azt gondoltam, hogy az a legjobb, ha nyitva hagyjuk a kérdést és közösen beszéljük meg. Szerintem ez figyelmes és lehetővé teszi a nő számára, hogy egyenlőnek érezze magát, mert fontos a véleménye. Viszont sok csaj panaszkodik arra, hogy a pasik elhívják őket, aztán meg fogalmuk sincs, hogy mit kéne csinálni randi gyanánt. De, honnan tudjam, hogy hétköznapi találkozót akar, egy laza, menő randit, vagy egy klasszikus vacsorát borral? Utálom az "Iszunk valamit munka után?" vagy "Vacsi együtt?" frázisokat, de olykor ez tűnik a legbiztonságosabbnak. Van pár dolog, amit élveznék egy első randin: sziklamászás, valamilyen sportesemény, koncert vagy színház…, de ezek mindegyike kicsit problémás lehet azoknak, akik nem ismerik egymást. Talán az a legjobb, ha a sztenderd vacsoránál maradunk az első randin, utána jöhetnek a nagy durranások. (Rögtönzött közvélemény kutatásom eltérő eredménnyel szolgált: a nők imádnak sporteseményekre járni, de a sporteseményes első randik sosem sültek el túl jól (az enyémek legalábbis). Színházban, koncerten, moziban meg nehéz beszélgetni.) Takarékos vagy gavallér?

A színház- és mozijegyekkel még az is a akadály, hogy így elég nyilvánvalóvá válik a nő számára, hogy mennyit költöttem és talán ez túl sok a csajnak az első randin. Ugyanez van, amikor drága vacsira mentek és folyton drága italokat rendelsz. Talán akkor elkezd azon morfondírozni, mégis mi a fenének veszek neki ennyi drága cuccot? Ugyanakkor, ha túl spórolós vagy, azt is megjegyzi, az tuti, de akkor legalább nem vagy túl sok és kicsit "hétköznapibbnak" tűnsz, ha nem költesz annyit. Szerintem jobb nem túl drágára venni az első randit, persze ne legyen gyorsétterem se! Habár, ha egy csaj a mekibe vinne első randira, tuti feleségül akarnám venni.

Hétköznapi

Elég béna valaki hétvégéjét egy első randival elrabolni. A hétvégi randi nem annyira könnyed, laza és a legtöbb ember nem is szívesen adja fel a pénteket vagy a szombatot egy olyanért, akit nem is ismer még. Szerintem a nyerő ismét az, ha lazára vesszük és kis lépésekben haladunk. Ajánljunk valamit munka utánra. Így legalább van jó indokod is arra az esetre, ha vacak lenne a randi, például hogy másnap korán kell kelni. 

De nem tudom, talán csak a rossz csajokkal találkoztam eddig. Talán nem is kell ennyit logikázni az első randin, ha a megfelelő lánnyal van dolgom. Ti mit gondoltok erről?LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés