free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 férficeleb furcsa fülbevalóval

Brabham         Címkék: celeb, divat, férfi, fülbevaló, kirakat 2 hozzászólás

Férfiak és fülbevalók. Rég túl vagyunk már azokon az időkön, amikor ez a párosítás bármiféle megrökönyödést keltett. Ettől még azonban vannak olyanok, akiknél ma se stimmel a dolog.

Nyilván rég túl vagyunk már azon a korszakon, amikor automatikusan meglepődtek vagy megrökönyödtek az emberek, ha egy férfi fülbevalót hordott, de hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy már egyáltalán nem tudjuk felhúzni a szemöldökünket a hajunkig egy-egy érdekesebb viseleten. Sztárkörökben pedig egyre nagyobb divat, hogy olyanok lövetik át a cimpájukat, akiktől sosem vártuk volna ezt, vagy akiknek sosem kellett volna, úgyhogy össze is szedtük a legérdekesebb fülbevalókat.

Harrison Ford

Ha lenne társasága a fura fülbevalós férfiaknak, biztos ő lenne az elnök, mert senkinek a kilyukasztott fülcimpájáról nem esik szó annyiszor, mint az övéről – és tegyük hozzá: joggal, mert  már a nyugdíjas kor felé menetelt, amikor hirtelen átlövette. Elmondása szerint amúgy egy baráti borozgatás közben Jimmy Buffettől irigyelte meg a dolgot, de valójában mindig is akarta, szóval nem a kapuzárási pánik jele nála. Nos, ezúton is köszönjük, hogy ilyen sokáig bírta, mert Han Solo és Indiana Jones szerepéért azért kár lett volna.

Morgan Freeman

Bölcs arca, ősz halántéka és öltönyei mellett az ő fülében is elég furán mutat az aranykarika, amit viselni szokott, de ragaszkodik hozzá. Méghozzá kifejezetten romantikus okból: nagyon szeret hajókázni, sőt igazi tengerésznek tartja magát, a régi matrózoknak pedig szinte kivétel nélkül volt egy aranykarika a fülükben, annak az árából ugyanis el lehetett temetni őket, ha otthonuktól távol haltak meg. Ettől persze jobban nem néz ki vele, de az tény, hogy az indoklás legalább stílusos.

Eddie Murphy

Ő csak néha pattintja be a fülbevalót, és meg kell hagyni: fel tud hozzá úgy is öltözni, hogy ne legyen semmi fura benne. Ugyanakkor hajlamos arra is, hogy talpig öltönyhöz rakja be a Swarovski kristályt, és akkor már rögtön elég feltűnően és meghökkentően tud mutatni. Nem mellesleg annak idején Axel Foley-ként is fülbevaló nélkül ismertük meg, márpedig egész életében akkor volt a leglazább, szóval fölösleges is próbálkoznia.

David Beckham

Kora miatt nem furcsállhatjuk, hogy úgy döntött, fülbevalót fog viselni, és azt sem lehet mondani, hogy a fizimiskájával vagy mondjuk a szokásos öltözékével (mármint a mezzel) interferálna a fülönfüggő, mint olyan – na de mégis mi a bánat volt az a két böszme izé, amit a kopaszra nyírt fejéhez párosított? Bűne ráadásul nem is önmagában való, hiszen van, ahol még mindig divat utánozni az akkori Beckham-imázst, és ez azért elég fájó dolog. Sőt mondjuk ki: megbocsáthatatlan.

Justin Bieber

Végül íme a bizonyíték arra, hogy egyáltalán nem kortól függ, hogyan áll az embernek a fülbevaló: Justin Bieber már 17 évesen is hogy néz ki vele. Hogy mi is pontosan a baj? Nos, ezt egy ellenpéldával tudjuk a legjobban érzékeltetni, aki pedig nem más, mint Keith Richards, neki ugyanis annak ellenére is teljesen passzol a megjelenésébe a fülbevaló, hogy kerek fél évszázaddal idősebb a tinibálványnál. A különbség? A rakenroll – Richardsban még mindig megvan, Bieberben viszont soha a büdös életben nem lesz. Szelávi.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés