free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ha még egy pasinak is szép melleket varázsol a melltartó...

Borsa         Címkék: andrejpejic, kirakat, kishír, melltartó, modell 4 hozzászólás

Egy holland fehérneműmárka rájött, bögyös csajok helyett lapos pasival könnyebben bemutathatják a melltartóik csodás hatását. Így jött a képbe Andrej Pejic.

A legtöbb fehérneműgyártó cég Victoria's Secret angyalokhoz hasonló formás lányokkal szereti reklámozni a termékeit, a holland Hema cég azonban úgy döntött, inkább a többiekkel ellenkező irányba indul, és egy férfin mutatja be a csodamelltartói áldásos hatását. A szerb modell, Andrej Pejic, aki egyaránt sikereket ért el Jean Paul Gaultier női kollekcióját vagy Marc Jacobs férfikollekcióját bemutató divatshow-in, valószínűtlen, bár ha jobban belegondolunk, okos választás volt a kampányra. Egy formás idomokkal megáldott hölgyből nem nehéz sokat kihozni, de ha egy igazán lapos férfinak képes mutatós melleket varázsolni a melltartó, akkor minden bizonnyal nők ezrei fognak majd sorban állni érte.A fotók alig néhány óra alatt bejárták az egész világot, a marketinges szakemberek pedig egyenesen brilliánsnak és a fehérnemű reklámozás forradalmasítójának titulálták a Hema kampányát.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés