free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 dolog, amit soha ne bízz a férfira

Brabham         Címkék: férfi, lista, púder, ügyintézés 39 hozzászólás

Toleránsak vagyunk, de úgy gondoljuk, vannak dolgok, amikben a nők, és vannak, amikben a férfiak jobbak. Azt szedtük össze, miből jobb az erősebb nemet kihagyni.

Minden rosszmájúságot és a nemi sztereotípiákat félretéve is elmondható, hogy nem vagyunk egyformák mi, nők és férfiak. És bizony nem árt, ha tisztában is vagyunk vele, ki miben jobb, ugyanis a saját dolgunkat nehezítjük meg vele, ha olyasmit bízunk a másikra, amiben annyira nem jeleskedik. Hamarosan jön természetesen a visszavágó is, de első körben lássuk, mi az, amiből szerintünk a férfiakat jobb kihagyni.

Ügyintézés

Legyen bár szó bankról, postáról vagy utazási irodáról, valószínűleg rossz lóra tesz, aki a pasit szalajtja. Már ott borul az egész, hogy ha egynél több ember áll előtte a sorban, el fog durranni az agya, mert a türelemnél jóval fontosabb dolgokra született, aztán meg kétféleképpen folytatódhat a történet. Az egyik az, hogy olyan elveszett lesz, mint egy óvodás, és nem tud semmit megoldani, a másik meg az, hogy jobban tud majd mindent, mint az ügyintéző, és oltári balhé lesz a dologból, aminek a végén jó eséllyel dolgavégezetlenül el is viharzik emberünk.

Lakberendezés

Tetszettek már látni fiúszobát és főleg legénylakást belülről? Aki igennel válaszol, az azt sem gondolhatja komolyan, hogy az ún. átlagférfiakra a bútortologatásnál és a falak megfurkálásánál többet bízna egy lakás berendezése vagy átalakítása során. Az ízlés, mint olyan ugyanis egyáltalán nem befolyásoló tényező náluk, a vélt vagy valós praktikus szempontokat figyelve viszont előszeretettel döntenek olyan megoldások mellett, amelyek nemes egyszerűséggel gyomorforgatóak, ráadásul pedig szeretnek minden ilyesmin gyorsan túl lenni. Egyszóval jobb kihagyni őket az egészből – úgyis elég lesz hallgatni a dohogásukat, hogy mi a fenének kellett kiszórni annyi pénzt egy új garnitúra függönyre, amikor jó volt még a régi is, stb. stb.

Ajándékozás

Esetleg a barátainak vehet egy-egy üveg piát, mert azt persze nagyon jól tudja, hogy melyik mit szeret, de hogy ennél bonyolultabb feladatot bízzon rá az ember, az elképzelhetetlen. Nemhogy ötlete, fogalma sincs az egészről: simán úgy gondolja, hogy az első útjába akadó mp3-lejátszó pont jó lesz a 72 éves nagymamának, a hároméves unokaöccsének meg simán megvenné A technika krónikája című könyvmonstrumot, mondván, hogy a kis Ödönke szeret az apja csavarhúzóival játszani. Amikor pedig felhívja rá valaki a figyelmét, hogy a gyerek meg a könyv nem kompatibilis egymással, még mindig nem esik le neki, hogy háromévesen legfeljebb Szász Marci tudott olvasni, hanem azt mondja: "ugyan, nem kell vattába csomagolni, még nehéz lesz emelgetnie, de legalább megerősödik!"

Rendrakás

Ugyan már, még viccnek is rossz. Az persze túlzás, hogy a férfiak alapvetően csak a kuplerájcsináláshoz értenek, sőt még az is, hogy nem tudnak rendet rakni. Van persze olyan típus is, aki már attól idegrohamot kap, hogy tíz dolgot nyolc helyre kellene eltennie, mert túl bonyolultnak találja a műveletet, de nem nehéz olyanokkal sem találkozni, akiknek alapvetően megy még ez a tevékenység. Csak hát hogyan: az egyik lehetőség az, hogy úgy elpakolnak mindent, hogy utána az életben nem sikerül megtalálni semmit, a másik az, hogy a pakolás a rendetlenség zárt ajtók mögé rejtését jelenti, a harmadik meg az, hogy minden – de tényleg minden – a szemétben landol. Akkor már inkább a kupi.

Vitás helyzetek, nézeteltérések rendezése

Valljuk be: a férfiak vérmérsékletét alapvetően nem erre kalibrálták. Sem pedig az empátiájukat. Náluk ebből a szempontból jobbára két állapot létezik: az egyik az, amikor szítják a viszályt, a másik az, amikor azt sem értik, mi ok van haragudni, őrjöngeni, szomorkodni. Persze ha diplomata az illető foglalkozása, akkor (talán, bár ez sem biztos) hátra lehet dőlni, de ellenkező esetben jobb, ha nem rá bízzuk az egymásnak rontó rokonok vagy ismerősök szétválasztását (hacsak nem tettlegességről van már szó). Más kérdés, hogy sokszor erre lehetőség sincs, mert épp ő maga az egyik civakodó fél.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés