free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 férfias, mégis nőies zakó

Borsa         Címkék: 2011, divat, kirakat, tavasz, zakó 7 hozzászólás

A jó idő beköszöntével végre egy zakó is megteszi. 5 olyan darabot gyűjtöttünk össze nektek, ami jól kombinálható és könnyen "le- vagy fel is öltöztethető".

A zakó viselése stílusos alternatívát jelent a tavaszi, átmeneti kabátra, idén a maszkulin szabású, sportos fazonok lesznek különösen divatosak. Aki mégsem szeretne teljesen férfiasnak tűnni, annak megmutatjuk, hogyan lágyíthatja és teheti nőiesebbé kicsit ezeket a trendi darabokat.

Bézs - Zara

Ez a bézs zakó egy teljesen klasszikus darab, nagyon nem lőhetünk mellé vele, ugyanakkor önmagában nem tesz hozzá sokat megjelenésünkhöz. Éppen ezért szükséges feldobni őt valamivel, legyen az egy szép selyemsál, egy vidám bross vagy épp a színes ruha, amit aláveszünk.
Bő szabású - Látomás

Sajnos nem mindannyian rendelkezünk tökéletes formákkal, ebben a zakóban pedig pont azt szeretjük a legjobban, hogy a nagyobb mellű, vastagabb nők is nyugodtan hordhatják. Egyenes, karcsúsítás nélküli szabása és könnyű anyaga miatt remek tavaszi viselet, amit a lágyabb hatás kedvéért viseljünk csipkés blúzokkal, fodros topokkal és hatalmas nyakláncokkal.Decens - Mango

Az 5  közül a legelegánsabb, már-már túlzottan decens darab, ami a hétköznapokra még finomításra szorul. A lazább összhatás érdekében tűrjük fel az ujjait és most ne ceruza fazont vegyünk fel hozzá, hanem egy lágyabb esésű -akár pörgős- szoknyát vagy bő maxiruhát, a bátrabbak pedig akár övet is köthetnek a derekára.
Sportos - Zara

Igazi fiús zakóról van szó, ami a maszkulin-jegyekkel szívesen játszó csajoknak tökéletes választás, ha valaki azonban inkább nőiesebb kinézetre vágyik, az jól gondolja meg, mivel kombinálja. Szinte kötelező hozzá a magas sarkú cipő és a szűk nadrág.

Designer - Nubu

Aki egy kicsit érdekesebb blézerre vágyik, annak jó választás lehet ez a Nubu zakó, aminek a különleges gomb- és gallérmegoldás (vagy nevezzük gallérnélküliségnek) valami népviseleti ízt is kölcsönöz, de mindenesetre kilóg a sorból - jó értelemben véve. Nem igényel sok extrát, pasztell árnyalatokkal kombinálva természetes és egyszerűségében nőies hatást kelt.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés