free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kis férfihatározó

Borsa         Címkék: férfi, férfihatározó, hímtag, párkapcsolat 1 hozzászólás

HT2 visszavágót játszik: a múltkor csajtípusokat definiált, most ugyanezt megteszi a férfiakkal is. A macsótól az okostóniig, íme a kis férfihatározó.

Pár hete a sztereotípiák áldozati oltárára kísértem a női nemet, úgyhogy most eljátszom a másik féllel is a dolgot, vagyis jön a férfitipológia, hisz így dukál. Épp csak a megközelítés változik egy kicsit, mert a perspektíva ugyanaz – tehát nyilván nem arról lesz szó, hogy partnerként milyenek ezek a fazonok, hanem arról, hogy férfiszemmel milyennek tűnnek.

A csajmágnes

Ki ő? Sokkal rejtelmesebb és érdekesebb kategória, mint amilyennek gondolnánk, mert korántsem csak a szőrös mellkasú macsókat jelöli, hanem tényleg minden csajmágnest. Azaz például kövér meg nyeszlett és csúnya pasikat is, akik minden hátrányuk ellenére jók a nőknél – de mindezzel együtt sem túl gyakori ez a típus.

http://cdn.sheknows.com

Mi ő? Alapvetően utálnivaló, szemét ellenfél, de ha a viccet félreteszem, egyáltalán nem ellenszenves figura. Az igazi csajmágnes egyáltalán nincs a többi férfi ellen, sőt szereti a társaságukat. Hogy a nőket mindig ő viszi haza, az meg egész egyszerűen egy természeti törvényszerűség.

A bohém

Ki ő? Aki miatt már megint hajnalban, hulla részegen ér haza minden csaj pasija. Az örök életvidám, gyakorta borvirágos orrú kedélylovag, akit semmivel nem lehet kihozni a sodrából, sem abbéli meggyőződéséből, hogy az élet igenis szép, hiszen széles csípőjű lányok, kiadós húslevesek és jó fröccsök mindig lesznek.
Mi ő? Kitűnő barát. Lehet, hogy olyankor haragudnak rá a nők, amikor kicsit megtúráztatja a pasijuk máját, de egyébként csak hálásak lehetnek neki, mert értékes védelmező erő a stresszel és idegi alapú betegségekkel teli világban azáltal, hogy mindig mindenben a pozitívumot látja. Egyébként a csajok is szeretik, mert nem lehet nem szeretni.

A yuppie

Ki ő? Ki ő, ki ő, hát a yuppie. Ugyanaz, mint a női yuppie. A yuppie-nak ugyanis igazából nem számít a neme, sem a másik nemmel, sem a sajátjával szemben. Neki a munkája számít. A különbség annyi, hogy a férfi yuppie nem a szoknyáját igazgatja, hanem valószínűleg a nyakkendőjét, vagy ha nem nyakkendős yuppie, akkor az ingét.
Mi ő? Érzelmileg semmi, legfeljebb csak egy rémisztő tanmese a munkaholizmusról és a lelketlenségről a kocsmában, amikor épp nincs ott – és hát elég gyakran nincs ott. Ha viszont ott van, lehet az ő számlájára inni. Méghozzá sokat és minőségit. Már ha bírja az ember gyomra.

A papucs

Ki ő? A házias csaj férfi megfelelője, csak épp soha nem a házias csaj partnere, hanem valami hárpiáé. Identitása ezen kívül nincs, nőideálja a nője, filmeket, könyveket, szórakozóhelyeket nem ismer, legfeljebb csak emlékszik egy párra, de azokat is szeretné inkább elfelejteni. És többnyire tényleg kockás papucsot hord.Mi ő? Lehet egy hülye pojáca, de lehet egy nagyon eltévedt barát is. Jelen időben mindenesetre akkor is leginkább rossz példa. No meg persze egy fantom, merthogy sosincs ott – a vele való találkozáshoz náluk kéne lenni, de oda meg senki nem kívánkozik. És amúgy sem engedne be senkit, mert „mit gondolna a csaja”.

A tahó

Ki ő? Egy nemi hovatartozását sajátosan értelmező férfi, akinek a címerén minden ott van, ami elítélhető a férfiléttel járó gyarlóságok közül. Udvariatlan, figyelmetlen, faragatlan, de lényegében ebből él, és így szerzi a csajait is, tehát valamit azért mégis tud – valahol a túlélő és az életművész nem túl nagy, bár annál népesebb keresztmetszetében tanyázik.
Mi ő? Van belőle mindig egy darab, aki az elengedhetetlen púp a háton. Ő az, akinek minden beszólásánál elsüllyed az ember szégyenében, de valamiért szükség van rá, legyen ez az ok az, hogy olcsón tud téli gumit szerezni a kocsira, vagy éppen az, hogy ő a fő/albérlőnk. A többi példány viszont simán csak büdös bunkó, akit messzire el kell kerülni. Pedig amúgy semmiben nem különböznek egymástól.

A perverz

Ki ő? Egy nemi hovatartozását sajátosan értelmező férfi, akinek a címerén a legfőbb dolog áll, ami elítélhető a férfiléttel járó gyarlóságok közül. Szaftos magazinokon nevelkedett, és csakis egy dolgon jár az agya, ezt pedig az sem befolyásolja, hogy van-e épp olyan őrült és mazochista nőszemély, aki megosztja vele az életét. Lélekben mindig csöpög a nyála, de van, hogy a szó szoros értelmében is.Mi ő? A csajainknak természetesen egy állat, akit alig bírunk elviselni. Halkan azonban be lehet vallani: mégiscsak van benne valami összekacsintásra ingerlő otrombaság, mert kimond dolgokat, amiket más még csak gondolni sem mer, és ez a gátlástalansága valahol imponál. Sőt be kell ismerni, hogy néha mindannyiunk helyett beszél.

Az okostóni

Ki ő? Középiskolában vitringyerekként emlegettük. Valamihez nagyon ért, valamiben nagyon otthon van, legyen bár rendszergazda, műszaki ember, politológus vagy egyéni vállalkozó egy fantasztikus ötlettel. És ezt a hozzáértést nem győzi hangoztatni, sőt nyugodtan fogalmazhatunk úgy is, hogy az orrunk alá dörgölni.
Mi ő? Tüske a köröm alatt. Egy tenyérbe mászó alak, aki az egész férfinemet megcsúfolja azzal, hogy nem mindenhez ért, és arra veri a mellét, hanem egyvalamihez, de ahhoz aztán nagyon, és emiatt már nem is a mellét veri – sokkal inkább a seggét a plafonhoz. Senki nem akarja ismerni.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés