free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kiszagoltuk Fergie parfümjét

Borsa         Címkék: blackeyedpeas, fergie, parfüm, púder 5 hozzászólás

A Black Eyed Peas énekesnője egy alsó kategóriás parfümhöz adta a nevét, amit akár ti is megvásárolhattok. Kipróbáltuk, elmondjuk milyen.

A minap belebotlottunk egy kozmetikai termékeket árusító üzlet katalógusába, ahol láttuk, hogy a valaha csudacsinos – mostanra szétplasztikázott – Fergie, a Black Eyed Peas énekesnője is betört a parfümiparba, ugyanis az ő nevével fémjelzett illat jelent meg a piacon: Outspoken néven. Ennek a szónak a jelentése lehet őszinte, de inkább értelmezzük feszesen, kibeszélnek, sokkal többet elárul az illatról, ez a kifejezés. Mielőtt felkutattuk volna ezt a terméket, kicsit puffogtunk, hogy miért kell egy nyolcvanadik hírességnek is parfümöt – esetleg divatkollekciót, könyvet, egyebet – készítenie/készíttetnie, miért nem elég valakinek a hivatása: színésznő, énekes. Jó, álnaiv morgolódásunk után megszagoltuk, mihez is adta  Fergie a nevét.


Akkor lássuk az illatot! Mivel Borsaszerkesztő eleve nem rajong az AVON termékekért, félve szagolta meg a parfümöt, de olyan nagy csalódás nem érte. Olyan tizenkettő egy tucat illat, ami annyit tesz, hogy nem tartalmaz olyan illatjegyet, amely hosszan megmaradna, és ugye a termék értékéből – nyolcezerre kalibrálták – is levonhatjuk a következtetést: ez egy átlagos parfüm. Gyümölcsös illata nem kellemetlen, a leírás szerint bogyós gyümölcsök, csillaggyümölcs és sáfrány adják a parfüm alapját, kiegészítve némi golgotavirággal, rózsával és jázminnal. Édeskés, de tudjuk, hogy van, akiknek ez jön be, érdemes kipróbálni, legalább egyszer, majd elajándékozzátok, úgyis jön a karácsony.



LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.



Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés