free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legfontosabb kellék fesztiválra

Borsa         Címkék: fesztivál, kellékek, tárgy 9 hozzászólás

Szezon van, láthatjátok, a Borsán is sokat foglalkozunk a fesztiválokkal. Most összeszedtük, az általunk legfontosabbaknak tartott fesztiválkellékeket, amelyeket semmiképpen ne felejtsetek otthon! Hasznos lesz, persze biztosan vannak, akiknek ennél fontosabb kiegészítőkre szavaznak.

Kiválasztottuk a szerintünk 5 legfontosabb fesztiválkelléket, amelyek akkor bizonyulnak a leghasznosabbnak, amikor több napot is eltöltünk egy-egy zenei rendezvényen. Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy sokszor ezek sem képesek megmenteni minket, de legalább egy kis biztonságot nyújthatnak a nagy káoszban.

Övtáska

Praktikusságáról ódákat lehetne zengeni, aki valaha is járt zenei fesztiválon, nem vitatja, hogy a legfontosabb darabról van szó. Nem gátol a táncolásban, folyamatosan figyelem alatt vannak a benne lévő értékek, nem kell félni, hogy kirabolnak, hiszen a testünkön van konkrétan a pénz, mobil és az iratok. Az övtáskát keresztben is lehet hordani, vállon átvetve, de tény, hogy a legkényelmesebb az öv helyén viselni. Lehet kicsi, közepes, és bizony vannak egészen méretes darabok is, amiben akár a fényképezőgépünk is elfér.

Nedves törlőkendő

Nem kell ecsetelni, hogy a toitoi budik milyen higiénés körülményeket biztosítanak, igaz? Kézmosásra a legritkább esetben van lehetőségünk, ráadásul vécépapír sem mindig – inkább soha – van a bulikon. Mivel a kéztörlő másnak a ki- és letörölgetésére is alkalmas, alap kellék kell, hogy legyen a fesztiválszettünkben. Vehetünk antibakteriálisat, illatosítottat, a lényeg, hogy maxi csomaggal vigyünk, szükség lehet rá sokszor: étkezés előtt, közben és után, szex előtt, után…, mosdóba menetelkor, közben, és utána.

Óvszer

Ha már előjött a szex, semmi esetre se tegyük be a lábunkat egy fesztiválra sem, anélkül, hogy lenne nálunk koton! Bármikor szembejöhet álmaink embere, és bizony a szenvedély, a szabadság alatt, ráadásul egy mindenféle tudatmodósítókkal apelláló fesztiválon – zene, napfény, alkohol -, könnyen megesik, hogy szexizésre kerül a sor. Nem kell Borsaolvasónak bemutatni a gumióvszer óvó tulajdonságait: nem lesz gyerekünk, ha nem akarunk, és nem viszünk haza sem trippert, sem szifiliszt.

Zseblámpa

Éjjel nagyon sötét tud lenni, főleg a sátortábor területén. Nem minden fesztiválterület van kivilágítva, főleg nem a sátrak területén. Jusson eszetekbe a Szigeten, a wan2 sátor meleltti sötét, félelmetes, erdős terület! Ha valaki odaveri a sátrat, bizony elkerülhetetlen, hogy valamiféle fényforrás után nézzen. A zseblámpa még akkor is jó szolgálatra képes, ha szimplán elejtünk valamit a tömegben, megvilágítva bizonyos objektumok, jobban látszanak.

Hálózsák

Nos, azt hiszem ehhez a kellékhez magyarázatra, nincs szükség. A fesztiválok abban különböznek egy átlagos bulitól, hogy ottalvós a party. A hajnalok, még nyáron is tudnak hűvösek lenni, amikor is sokkal jobb bevackolni magunkat, hullafáradtan egy hálózsákba, mint betakarózni egy egyszerű pléddel. Ráadásul, napközben alkalmas lehet arra is, hogy csak úgy ráheveredjünk, napozzunk rajta. A legjobb a kapucnis hálózsák, aminek a kis belső zsebébe elrejtünk két füldugót, hogy így legyen biztosítva a nyugodt álom a party közvetlen közelében.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés