free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk flipflopban

Borsa         Címkék: divat, flipflop, ilyenekvagyunk, kirakat 55 hozzászólás

A flipflop papucs Új-Zélandról származik, de a flipflop elnevezés Amerikából jön: a használatakor hallható jellegzetes sluttyogó hangot utánzó szóként. Így viseljük.

A flipflop a lábujjközös papucsok egyik fajtája, ami egy többnyire habosított műanyagból való lapos talpból és egy Y alakú gumipántból áll. A pánt a lábfej két oldalán, valamint az öregujj és a mellette lévő lábujj között van a talphoz rögzítve.  Magyarul hívjuk tangapapucsként is, de a vietnámi papucs kifejezést is hallottuk már a flipflopra. Korábban csak strandon viselték, mára azonban világszerte elterjedt, szinte nemzeti viseletnek számít - az utcákon is. Nos, van, aki ki tudja választani azt a flipflopot az utcára, amiről nem egyből a strand szó jut eszünkbe, de van, akinek ez még nem annyira megy.Ahogy a bevezetőben is írtuk, a flipflop papucsot korábban csak strandon viselték, manapság azonban már az utcára is kimerészkedik benne a huszonegyedik század embere. És nincs is ezzel semmi baj, egészen addig, amíg az a flipflop papucs tökéletesen illeszkedik viselője szettjéhez, nem rondít bele az összképbe, sokkal inkább hozzátesz, kiegészíti azt. A képen pont egy ilyen darabot láthatunk: a barna bőr flipflop papucs harmonizál a táska és a kiegészítők színeivel, és a farmeres hatású ruhához is tökéletesen passzol. Íme egy nyári, laza, flipflop papucsos szett, amiről nem az jut eszünkbe, hogy viselője éppen a strandra indul.
Nem úgy, mint erről a szettről... Bármennyire is próbáltunk valami pozitívat mondani a képen látható összeállításról, egészen egyszerűen nem megy, semmi nem stimmel. A fekete táskát nagyon nem értjük - bár látjuk, hogy a szoknya fehér színe visszaköszön benne, de sajnos ez nem elég... Na jó, ha a felsőt és a szoknyát nézzük és letakarjuk a flipflopot - amire majd később visszatérünk -, azt mondhatnánk, hogy egy jó kis hétvégi szettet látunk a képen: hétköznap munkahelyere már nem, hétvégére, laza, szabadban eltöltött tevékenységekhez viszont még (el)viselt ruhadarabokat láthatunk. Ami még inkább hétvégi, azaz strandszerkóvá alakítja a kis szoknyás szettet az a flipflop papucs. Ráadásul mindezt úgy, hogy sem a felső színével, sem pedig a szoknya színével nem harmonizál. Tökéletes mellélövés. Strandszerelés, nem vitás. Ez a flipflop, főleg ezekkel a ruhadarabokkal, nem az utcára való.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés