free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: csajos flip-flopok

Borsa         Címkék: cucckereső, divat, flip-flop, kirakat, nyár 13 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét cuccot célzunk be, és addig keresgélünk, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal csajos flip-flopokat kerestünk.

A flip-flop, avagy a "láb tangája", nem egy elegáns vagy kifejezetten nőies dolog, de - jó esetben - kényelmes, egyszerűen tisztítható, ezért akár városi rohangáláshoz vagy vízparti sétához is viselhető. A neonszínekben rikító nagyon műanyag flip-flopok ideje azonban szerencsére lejárt, ma már egészen jópofa és eredeti darabokra is bukkanhatunk.

Sportos

Fekete szélű: New Yorker 1590 forint
Ezüst: Humanic - Ipanema 4500 forint
Fehér, lila talppal: O'Neill 5990 forint
Rózsaszín talpú, arany pánttal: Office Shoes 7500 forint
Fehér: Office Shoes 10 500 forintEzek a kissé sportosabb, ám mégis ízléses papucsok kevésbé alkalmasak munkába vagy hétköznapi, városi ügyintézésre, elegánsabb környezetben egyáltalán nem állják meg a helyüket, de egy vidám szoknyával vagy sorttal kényelmes nyári viseletnek számítanak, egy vízparti nyaralás kötelező kellékei.

Trendi

Fehér, cipzár-díszes: Cipőpláza 10 550 forint
Fekete, fonott pántos: Debenhams 3000 forint
Fehér talpú, fekete pánttal: Cipőpláza 6850 forint
Kék, fonott pántos: Women's Secret 3800 forint
Piros szalagos: Springfield 4200 forint
A flip-flopok esetében is megfigyelhetők az idei nyári trendek, a horgolt, a fonott, a színes, akár a color blocking is, azonban mindez kicsit visszafogottabb stílusban. A Women's Secret vagy a Debenhams fonott pántos cipője például maxiruhák, hosszú szoknyák, a 70-es éveket idéző ruhák kiegészítője lehet, míg a Cipőpláza fekete-fehér vagy a Springfield piros szalagos papucsa színes ruhadarabokkal érdekes kombinációt alkothat.

Elegáns

Aranypántos: Debenhams 6000 forint
Barna masnis: Cipőpláza 7270 forint
Virágos: Marks & Spencer 5500 forint
Kövekkel díszített: Deichmann 3990 forint
Kör alakú ékszerrel díszített: Deichmann 4990 forintEzek a kifejezetten nőies papucsok akár elegánsabb alkalmakkor is viselhetők, egy kerti partira, sőt, étterembe is. Idén nyáron a hírességek világában is felütötte a fejét az a trend, hogy a sztárok akár hosszú estélyi ruháikhoz is lapos talpú, elegáns szandálokat viselnek, ezzel érdekes kontrasztot alkotva a ruha komolysága és a cipő lezsersége között.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés