free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Furcsa életcélokkal rendelkező nők

Borsa         Címkék: életcél, feleség, focista, nők, pénz 4 hozzászólás

Egyre több fiatal nő életcélja, hogy egy Premier Ligában játszó gazdag focista felesége legyen. Nem gondolnak azonban arra, hogy a csillogásnak komoly ára van.

A futballsztárok hűtlenségéről szóló hírek ellenére rengeteg fiatal nő álmainak netovábbja, hogy gazdag WAG, azaz focistafeleség, vagy legalább barátnő legyen. (A rövidítés a wives and girlfriends, feleségek és barátnők szavakból ered). A mások által irigyelt életmódnak azonban komoly hátrányai is vannak.

Különböző felmérések szerint focistafeleségnek lenni sokaknál életcél, és egyre több kislány adja ezt a választ a "mi leszel, ha nagy leszel?" kérdésre. Valóban vonzó opciónak tűnhet, hogy a focistafeleségek gyakorlatilag sztárokká válnak, és bármivel is foglalkoztak azelőtt, hirtelen divattervezőkké, publicistákká, műsorvezetőkké válnak, vagy saját parfümöket dobnak piacra. Egy-egy bevásárló körút alkalmával szemérmetlenül sok pénzt költenek el, bolti eladókból egy csapásra keresett modellek vagy stílusikonok lesznek. A csillogásért azonban komoly árat kell fizetniük.

Napjaik nagy részét egyedül, vidéki rezidenciákon töltik, és soha nem lehetnek biztosak abban, hogy az állandó kísértésnek kitett férj mikor adja be a derekát valamelyik vetélytársnőjüknek, és mikor szembesülnek partnerük hűtlenségével az újságok címlapjain. Éppen ezért betegesen ügyelnek arra, hogy mindig tökéletesen nézzenek ki, mert úgy érzik, ez az egyetlen esélyük a focistákon fürtökben lógó önkéntes WAG-jelöltekel szemben.

www.thepunch.com.au

Egy feminista szerző szerint az egész jelenség olyan, mintha visszaléptünk volna az időben. Hihetetlennek tartja, hogy a 21. században nők tömegei arra törekednek, hogy látványos, tűsarkúban tipegő kiegészítőként éljék le az életüket, és hogy az egyetlen önmegvalósítási lehetőséget egy ilyen házasságban lássák. Teljesen a focista karrierjétől függnek, és ha az esetleg lesérül, minden romba dől, amiért eddig "dolgoztak".LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés