free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A focivébével egyidőben beindul a Nap pasija a borsán

Borsa         Címkék: focivébé, kaká, nappasija 5 hozzászólás

Minden nap egy új pasi, akit jól megnézhetsz magadnak. Beindult a focivébé, így aktuálisan, egy hónapon keresztül focista pasikból szemezgetünk. A nap pasija: Kaká.

Mától minden és mindenki a focivébével foglalkozik közvetlen vagy közvetett módon. Nem mondjuk, hogy tanuld meg a les szabályt és ismerd fel, ha éppen kénytelen-kelletlen valamelyik világbajnoki mérkőzést kell nézned, de az például nem árt, ha a pályán látott játékosokat be tudod azonosítani - egyesek szerint ez nehezebb mint a les felismerése... Nem mondjuk, hogy minden játékost be fogunk mutatni a focivébé egy hónapja alatt, de törekszünk olyan fotók és fotókon látható sportolókhoz tartozó információk felsorakoztatására, amelyekkel szépérzékünket kielégíthetjük, elménket polírozhatjuk - nem mellesleg a körülöttünk lévőket lenyűgözhetjük. Mától beindul a nap pasija a borsán.

www.imotion.com.br
Kaká

Ricardo Izecson dos Santos Leite vagy ismertebb nevén Kaká, brazil futballista, középpályás a brazil labdarúgó-válogatottban, illetve az Real Madridban. A futballszakértők és újságírók a világ egyik legjobb, a csajok pedig az egyik leghelyesebb középpályásának tartják a szemtelenül jóképű fiút. 1982. április 22-én született Brazíliavárosban. A Kaká nevet öccsétől kapta, aki nem tudta kimondani bátyja eredeti nevét. 2007.-ben megkapta a 2007-es aranylabdát, vagyis az év európai focistájának választották meg, ezzel megelőzte Cristiano Ronaldót. Felesége Caroline Celicó, első gyermeke, Luca Celico Leite, 2008. június 10-én született. Tagja a "Athletes of Christ" (Krisztus sportolói) szervezetnek. A gól utáni ünneplései során, mindig az ég felé mutat, mintegy Istennek köszönetet mondva.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés