free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Fogyasztó étkészletek

Borsa         Címkék: diéta, étkészlet, fogyókúra, tányér, tárgy 0 hozzászólás

Vannak olyan étkészletek, amelyek helyettünk is vigyáznak arra, hogy tartsuk a súlyunkat vagy leadjunk pár kilót. A tányér beszól, ha túl sokat pakolunk rá.

Fogyókúrázni szívás, és ezzel azok a dizájnerek is tisztában vannak, akik olyan étkészleteket terveztek, amelyek már az étkezésnél megpróbálnak figyelmeztetni arra, hogy fogjuk vissza magunkat. Persze az csak rajtunk múlik, hogy hallgatunk-e rájuk.

www.trendhunter.com

A "beszélő tányér" nevű szett egy 15 centiméter átmérőjű tál, amit egy számítógéphez csatlakoztattak. A szenzorok érzékelik a tányérra pakolt étel súlyát, és azonnal hangjelzést adnak, ha túllépjük az ideális mennyiséget. Az eszköz tervezői abból indultak ki, hogy a jóllakottság érzete sokszor csak az étkezés megkezdése után 20 perccel alakul ki, és ezalatt a szükséges adag két-háromszorosát is elfogyasztjuk. A speciális tányér segítségével azonban ez nem fordulhat elő, ha van elég akaraterőnk.

www.trendhunter.com

A Wheel of Nutrition Plate a fogyókúrázók egyik legnagyobb problémáját oldja meg, választ ad arra, hogy miből mennyit ajánlatos enni. A készlet több, különféle igényekkel rendelkező emberre "tervezett" tányért tartalmaz. Nemcsak fogyókúrázóknak praktikus, annak is jó, aki egyszerűen csak nyomon szeretné követni, hogy melyik típusú élelmiszerből mennyit eszik.

www.trendhunter.com

Az Alex Schulz által tervezett IC3 evőeszközök képesek kielemezni az étel összetételét. A villa a fogás fehérje, zsír és cukortartalmát vizsgálja, a kanál megméri a falatok súlyát, a kés pedig megméri az étel hőmérsékletét. Az adatok alapján egy részletes jelentés készül a vacsoráról, aminek megfelelően jól vagy rosszul érezhetjük magunkat a továbbiakban.  LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés