free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Friderikusz kimondta, amit ki kellett már mondani

Borsa         Címkék: friderikuszsándor, kultúra, kultúrtripp, megasztár 53 hozzászólás

Friderikusz Sándor élő adásban ecsetelte, miért nem teheti meg a két konkurens kereskedelmi tévécsatorna, hogy azonos időben indítsa majdnem azonos műsorát.

Friderikusz Sándor a szombati Megasztárban mondta el véleményét azzal kapcsolatban, hogy a két különböző kereskedelmi csatorna tehetségkutató versenyének azonos idősávban történő sugárzását miért is tartja hülyeségnek.  És mi maximálisan egyet is értünk bele.

Friderikusz Sándor a Megasztár szombati, élő műsorában egy versenyző aktuális produkciójának értékelése után/mellett/helyette azt firtatta, hogy lehetetlen, hogy az országos két legnagyobb kereskedelmi csatorna választás elé állítsa a nézőket és ugyanabban az idősávban két hasonló jellegű tehetségkutató versenyt sugározzon. "Vagy ők, vagy mi menjünk át másnapra, és adjuk meg Magyarországnak, ami jár. Egyik fele is, másik fele is nézheti ezt is, azt is. Én a diplomáciai tárgyalásokat vállalom" - mondta az egykori showman, akivel mi magunk tökéletesen egyet is értünk.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés